in

Σκότωσε τη φίλη του, σταρ των social media, και ανέβασε παντού φωτογραφίες

[dropcap]M[/dropcap]ία ανήλικη κοπέλα που είχε μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο και θεωρείτο ανερχόμενη ινφλουένσερ, βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ, όταν ο δράστης και σύντροφός της ανέβασε φωτογραφίες με το πτώμα της σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για gamers.

Η τοπική αστυνομία της Ουτίκα δέχτηκε το πρωί της Κυριακής πολλαπλά τηλεφωνήματα, για έναν «αυτοκτονικό άνδρα που ισχυριζόταν ότι είχε δολοφονήσει μια κοπέλα». Όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε στον λαιμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bianca ⚖️ (@escty) στις


Έχοντας αυτοτραματιστεί ο 21χρονος δράστης, ονόματι Μπράντον Κλαρκ, ξάπλωσε στο πάτωμα, σε ένα κομμάτι μουσαμά. Οι αστυνομικοί είδαν πρώτα τα μαλλιά της Ντέβινς να εξέχουν από τον μουσαμά και όταν ρώτησαν τον δράστη σε ποιον ανήκαν, εκείνος τους απάντησε «στη γυναίκα που έβλαψα». Οι αρχές ταυτοποίησαν τη σορό, που έφερε εκτεταμένα τραύματα στον λαιμό. Ο Κλαρκ υποβλήθηκε σε εγχείρηση και οι γιατροί εκτιμούν πως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Μπιάνκα Ντέβινς είχε προλάβει να γνωστή σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας φωτογραφίες της, συγκεντρώνοντας στο Instagram περισσότερους από 110.000 ακολούθους. Θύτης και θύμα είχαν γνωριστεί μέσω της ίδιας πλατφόρμας πριν από περίπου δύο μήνες και, όπως μεταδίδει το CNN, είχαν αναπτύξει στενή σχέση. Το ζευγάρι επέστρεψε το προηγούμενο βράδυ από κάποια συναυλία στις 10μ.μ, όταν ένας καβγάς οδήγησε τελικά στην εν ψυχρώ δολοφονία της 17χρονης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος ανάρτησε φωτογραφίες του εγκλήματος στην πλατφόρμα Discord, που χρησιμοποιούν φανατικοί των ηλεκτρονικών παιχνιδιών για συνομιλίες και βιντεο-κλήσεις. Χρήστες του Discord που είδαν τις ανατριχιαστικές εικόνες, ήταν αυτοί που ειδοποίησαν πρώτοι την αστυνομία.

Η οικογένεια της Μπιάνκα Ντέβινς σημειώνει στην ανακοίνωσή της πως η 17χρονη ήταν μια ταλαντούχα καλλιτέχνης που το φθινόπωρο θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο. «Ήταν λατρεμένη αδερφή, κόρη και ξαδέρφη, ένα υπέροχο νέο κορίτσι που μας το πήραν τόσο σύντομα. Τώρα μας κοιτάζει από ψηλά, καθώς συναντά την γάτα της, Μπελ, στον παράδεισο. Το χαμόγελό της λάμπρυνε της ζωές μας. Θα την θυμόμαστε για πάντα ως την πριγκίπισσά μας». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bianca ⚖️ (@escty) στις

Χθες, η είδηση της δολοφονίας της διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο με το hashtag #ripbianca. Εκπρόσωπος της Discord που μίλησε στο CNN δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι είναι «σοκαρισμένοι και βαθιά θλιμμένοι από αυτή την φρικτή περίσταση». «Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές επιβολής του νόμου για να συνδράμουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Στο μεταξύ, η σκέψη μας είναι με την οικογένεια της Μπιάνκα και τους αγαπημένους της».

Επισήμως θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Κλαρκ αφού αναρρώσει επαρκώς για να τον ανακρίνουν οι αρχές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bianca ⚖️ (@escty) στις

Πατέρας και ηλικιωμένος φίλος του κατηγορούνται για ασέλγεια σε 15χρονη με αναπηρία

Τι είναι οι Ιncels που τρομάζουν τις αρχές; (vid)