in

Το βίντεο της φρίκης: Φαρμακοποιός βίασε φοιτήτρια, της έβγαλε τα δόντια και έβρασε το κεφάλι της (vid)

Η στιγμή που η νεαρή οδηγείται στο ασανσέρ από τον «άρρωστο» βιαστή και δολοφόνο της.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας που είδε το φως της δημοσιότητας στο Καζακστάν.

Ένας φαρμακοποιός αφού βίασε μια φοιτήτρια σχεδίου μόδας, την αποκεφάλισε, έβγαλε τα δόντια και τα νύχια της και έβρασε το κεφάλι της στη σόμπα.

Ο 28χρονος Rakhmanberdi Torebekov ικανοποίησε τις διεστραμμένες ορέξεις του στη 19χρονη Ayazhan Edilova όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του προκειμένου να του πάρει τα μέτρα για ένα κοστούμι.

Βίντεο μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης, δείχνει τον νεαρό με τις αρρωστημένες διαστροφές να οδηγεί την άτυχη κοπέλα μέσα σε έναν ανελκυστήρα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που η 19χρονη εθεάθη ζωντανή…

Στο δικαστήριο ακούστηκαν όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του «άγριου» αυτού εγκλήματος. Η Edilova εργαζόταν για έναν ντόπιο ράφτη, ο οποίος την έστειλε να πάρει τα μέτρα από τον 28χρονο πριν βγει με τον φίλο της.

Πιστεύεται ότι ο Torebekov τη βίασε και τη σκότωσε αφού αρνήθηκε να κάνουν σεξ. Στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα της, την αποκεφάλισε, ενώ αφού της αφαίρεσε όλα τα νύχια και τα δόντια, σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του, έβρασε το κεφάλι της στη σόμπα.

Η οικογένεια του θύματος χαρακτήρισε τον Torebekov «διαβολικό μανιακό», απαιτώντας να μην απελευθερωθεί ποτέ από τη φυλακή.

«Από τις φωτογραφίες είδαμε ότι κάθε νύχι, όπως και κάθε δόντι είχε αφαιρεθεί και όλα μπήκαν σε ξεχωριστές πλαστικές σακούλες», ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Almat Mulikov.

«Γιατί χρειάστηκε να το κάνει αυτό αν δεν είναι μανιακός; Αν χρειαζόταν απλώς να κρύψει τη δολοφονία, γιατί έβγαλε κάθε δόντι και κάθε νύχι; Γιατί της έκοψε το κεφάλι και το έβρασε σε νερό;» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Torebekov ήταν ένας φαρμακοποιός με ιατρική εκπαίδευση που προερχόταν από μια «καλή οικογένεια» της πόλης του Αλμάτι.

Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμά του, αφού ο φίλος της Edilova ειδοποίησε τις Αρχές καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής, επιχείρησε να κόψει τον λαιμό του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αργότερα ομολόγησε ότι διαμέλισε τη φοιτήτρια και πέταξε τα μέλη του σώματός της σε διάφορα δοχεία απορριμμάτων σε όλη την πόλη.

Τελικά καταδικάστηκε με 25 χρόνια κάθειρξη, ενώ το δικαστήριο διέταξε να πληρώσει και περίπου 40.000 ευρώ στην οικογένεια της φοιτήτριας, ως αποζημίωση για τη δολοφονία της.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
sputniknews.gr

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος «Αθηναίος» που παραδόθηκε στις Αρχές

3ος χρόνος για «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» – Όλες οι παραστάσεις και οι ημερομηνίες!