in

Ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε ότι είναι gay – Τι απάντησε στην κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

[dropcap]T[/dropcap]ο βράδυ της Κυριακής ο 46χρονος ηθοποιός Anthony Rapp κατήγγειλε δημόσια ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπέισι όταν ήταν 14 ετών, πριν από 32 χρόνια δηλαδή, και ότι βρήκε το κουράγιο να μιλήσει δημόσια μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον Χάρβει Γουάινστάιν.

Η απάντηση του Κέβιν Σπέισι ήρθε μέσω twitter. Ο πρωταγωνιστής του House of Cards δεν αρνήθηκε το περιστατικό, τόνισε όμως ότι δεν θυμάτα τίποτα και ζητάει συγγνώμη αν έκανε κάτι που δημιούργησε πρόβλημα στον ηθοποιό με τη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου, όπως τη χαρακτήρισε.

Παράλληλα επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες για την προσωπική του ζωή ανακοινώνοντας ότι είναι gay.

«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σοβαρή καταγγελία για γνωστό τηλεφωνικό κέντρο στην Καλλιθέα: «Και τι με νοιάζει εμένα που είναι έγκυος;»

Συνεχίζεται η δίκη για την αποτρόπαια δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού στην Καλλιθέα