in

Φρίκη στην Ινδία: 17χρονος αποκεφάλισε την αδελφή του και τράβηξε μακάβρια selfie με το κεφάλι

Ένας 17χρονος φέρεται να αποκεφάλισε την 19χρονη έγκυο αδελφή του στην Ινδία, επειδή εκείνη κλέφτηκε. Η μητέρα τους φέρεται να την κρατούσε ακινητοποιημένη από τα πόδια. Μετά μάνα και γιος έβγαλαν selfie με το κεφάλι.

Μακάβρια selfie φαίνεται πως έβγαλαν ο 17χρονος Sanjay Mote και η μητέρα του Shobha Mote, με το κεφάλι της 19χρονης αδελφής του. Ο Sanjay φέρεται να αποκεφάλισε την αδελφή του, όσο η μητέρα της την κρατούσε ακινητοποιημένη από τα πόδια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, έπειτα μητέρα και γιος πόζαραν για selfies με το κεφάλι και τις έδειξαν στους γείτονες.

Η 19χρονη, η οποία ήταν έγκυος όταν δολοφονήθηκε, είχε κλεφτεί και παντρευτεί τον σύντροφό της από το κολέγιο. Μετά τον αποκεφαλισμό της, ο 17χρονος συνελήφθη και κατηγορείται γι’ αυτό που είναι γνωστό και ως «έγκλημα τιμής». Υπό κράτηση βρίσκεται και η μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η στυγερή δολοφονία έλαβε χώρα στην κουζίνα του σπιτιού της 19χρονης τη στιγμή που εκείνη έφτιαχνε τσάι για τον αδερφό και τη μητέρα της. Η Kirti ήταν δύο μηνών έγκυος. Η οικογένειά της δεν ενέκρινε τον σύντροφό της, επειδή ο τελευταίος ήταν πιο φτωχός, γεγονός που οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να κλεφτεί.

Όπως επισημαίνει εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο 17χρονος πήρε την ιδέα για τον αποκεφαλισμό της αδελφής του από μια ταινία!

Ο αστυνομικός πρόσθεσε, ακόμα, ότι το κινητό του φερόμενου δράστη κατασχέθηκε, αλλά η μητέρα του είχε ήδη διαγράψει τις φωτογραφίες. «Θα στείλουμε το κινητό τηλέφωνο για εγκληματολογική ανάλυση, για να ανακτήσουμε τη φωτογραφία. Συνιστά κρίσιμο αποδεικτικό στοιχείο» επισήμανε.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ακόμα ότι ο σύζυγος της 19χρονης βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της εγκλήματος. Ο 17χρονος προσπάθησε να επιτεθεί και στον γαμπρό του, αλλά ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει.

«Ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν άρρωστος, ήταν ξαπλωμένος στο σπίτι. Ξύπνησε από τον ήχο κουζινικών που έπεφταν και έσπευσε στην κουζίνα» περιέγραψε ο αστυνομικός.

«Ο αδελφός της γυναίκας προσπάθησε να τον σκοτώσει κι αυτόν, αλλά εκείνος διέφυγε. Αργότερα, ο αδελφός βγήκε από το σπίτι με το κεφάλι στο χέρι. Μετά ήρθε στο τμήμα και παραδόθηκε» κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι χιλιάδες γυναίκες δολοφονούνται κάθε χρόνο στην Ινδία, στο πλαίσιο των λεγόμενων «εγκλημάτων τιμής».

Νωρίτερα φέτος, ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών αποκεφάλισε τη 17χρονη κόρη του και περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους, διότι δεν ενέκρινε το αγόρι της. Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία, παραδέχθηκε την πράξη του και την αιτία της: «Εγώ το έκανα. Κανένας άλλος. Εγώ κλείδωσα την πόρτα και το έκανα. Το πτώμα είναι στο δωμάτιο».

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
sputniknews.gr

Βάσω Μαργαρίτη: «Προσβολή για τις γυναίκες οι δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη στο τελευταίο ΔΣ»

Κώστας Ασκούνης: «Από παράταση… σε παράταση τα έργα της παραλίας»