in

Φρίκη στο Τέξας: Μητέρα είχε δεμένα με χειροπέδες τα παιδιά της, απέδρασαν τα δύο φορώντας σακούλα για ρούχα (vid)

Μία κόλαση ζούσαν δύο δίδυμα αδέλφια 16 ετών στην κοινότητα Σάιπρες στο Τέξας από τη μητέρα τους και τον σύντροφό της, που τα κακοποιούσαν και τα είχαν δεμένα με χειροπέδες. Τα παιδιά κατάφεραν να το σκάσουν και πήγαν στους γείτονες χτυπώντας τις πόρτες για βοήθεια.

Οι γείτονες αντίκρισαν δύο παιδιά ξυπόλυτα, που έτρεμαν από το κρύο και στα χέρια είχαν σημάδια από χειροπέδες. Το αγόρι δεν φορούσε μπλούζα, ενώ το κορίτσι είχε στον λαιμό του μία σακούλα, που είπε ότι χρησιμοποιούσε ως μπλούζα για να ζεσταθεί.

Οι γείτονες όμως αρνήθηκαν να δώσουν βοήθεια στα δύο παιδιά και τους έλεγαν να φύγουν, μέχρι που μια γυναίκα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ύστερα από έρευνα και φυσικά την σύλληψη του ζευγαριού, η αστυνομία εντόπισε πέντε αδέρφια των δίδυμων ηλικίας από 7 έως 14 ετών, τα οποία ανέλαβαν οι υπηρεσίες πρόνοιας.

Η μητέρα Zaikiya Duncan και ο σύντροφός της Jova Terrell αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τραυματισμό ανηλίκου, που σε κάποιες περιπτώσεις επιφέρουν ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

«Ήταν τόσο αδύνατα και εύθραυστα», είπε η γυναίκα που βοήθησε τα παιδιά και τα τύλιξε με κουβέρτες, προτού ειδοποιήσει την αστυνομία. Τα παιδιά, όπως της είπαν, «το έσκασαν από το σπίτι όπου τα κρατούσε κλειδωμένα η μητέρα τους σε ένα πλυσταριό, γυμνά, με δεμένα τα πόδια και χειροπέδες στα χέρια».

Μιλώντας σε αστυνομικούς, τα παιδιά περιέγραψαν ότι τα έβαζαν να κάνουν μπάνιο με βρώμικο νερό από κουβά, να ουρούν και να αφοδεύουν πάνω τους. Επίσης ανέφεραν ότι δέχονταν βάναυση σωματική κακοποίηση, ενώ είχαν μελανιές στα σώματά τους. Ακόμη, τα παιδιά κατήγγειλαν ότι η μητέρα τα έβαζε να πίνουν χημικά, όπως χλωρίνη και ψέκαζε καθαριστικό φούρνου στο στόμα τους, εάν μιλούσαν υπερβολικά.

Η Καλλιθέα παρουσίασε την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνισή της

Σοκ στην Καλλιθέα: 37χρονη μητέρα ανήλικου κοριτσιού έδωσε τέλος στη ζωή της