in

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Το σπαρακτικό σημείωμα της 14χρονης – Είχε σχέση με 46χρονο παντρεμένο

Σπαρακτικό είναι το σημείωμα που άφησε η 14χρονη που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Η ανήλικη αυτόχειρας που διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν 46χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ είχε αναστατωθεί από το γεγονός ότι η μητέρα και ο πατριός της είχαν γίνει έξαλλοι μόλις το έμαθαν.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”notia”]

Την είχαν πιέσει να διακόψει, ωστόσο φαίνεται ότι συνέχισαν τις επαφές με αποτέλεσμα ο πατριός να πάει στο μίνι μάρκετ και να τους συλλάβει επ’ αυτοφώρω να ερωτοτροπούν. Μάλιστα φέρεται να χτύπησε τον 46χρονο.

Εν συνεχεία, η μητέρα της 14χρονης και ο πατριός της, κατήγγειλαν στην Αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου τον 46χρονο με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

Ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.

Οπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ πάντως, ο 46χρονος είχε και άλλη σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018 και μάλιστα διώκεται και για παιδική πορνογραφία, αφού φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει ερωτικές περιπτύξεις μαζί της.

Η ψυχολογική φόρτιση λύγισε την 14χρονη η οποία πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα είχε γράψει ένα σημείωμα το οποίο βρέθηκε επάνω της.

Δείτε το σπαρακτικό σημείωμα

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νεκρή η 14χρονη που έπεσε στις ράγες του σταθμού του Μοσχάτου

Εκλογές 2019: Πόσες μέρες άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι