in

Μέθυσαν τόσο πολύ στο γαμήλιο ταξίδι, που αγόρασαν… ολόκληρο ξενοδοχείο

Πώς θα σου φαινόταν αν ανακάλυπτες την επόμενη ημέρα μετά από ένα μεγάλο μεθύσι, ότι έχεις αγοράσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο; Τρόμο σίγουρα θα αισθάνθηκαν και οι Gina Lyons, 33 ετών και Mark Lee, 35 ετών, που μέθυσαν κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού τους στη Σρι Λάνκα τον περασμένο Δεκέμβριο και όταν ξύπνησαν το επόμενο πρωί, ανακάλυψαν ότι είχαν κάνει αυτή την τρομερή επένδυση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», οι νεόνυμφοι από το Λονδίνο έκαναν παρέα με τους υπάλληλους του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν κι ένα βράδυ, αφού είχαν πιει πρώτα 12 ποτήρια ρούμι, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να αναλάβουν το συγκρότημα στην τιμή των 34.000 ευρώ.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”paraksena”]

«Όταν μπήκαμε στο ξενοδοχείο, είδαμε μια ομάδα ηλικιωμένων από τη Σρι Λάνκα, που έδειχναν ακόμα μεθυσμένοι από την προηγούμενη νύχτα, έτσι και ξεκινήσαμε να πίνουμε μαζί τους. Το ξενοδοχείο ήταν χαριτωμένο και φτηνό, ήταν δίπλα στην παραλία και είχες αυτή την ωραία αίσθηση να ζεις σε ένα ξύλινο σπίτι, κάτι που μας άρεσε. Αφού ανακαλύψαμε στη συνέχεια ότι η μίσθωση ήταν 11.500 ευρώ τον χρόνο, ο Μαρκ κι εγώ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια ωραία ιδέα να το αγοράσουμε», δήλωσε η Lyons στη «Mirror».

«Χρειαστήκαμε τη βοήθεια δύο φίλων για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν στη μετάφραση στη συνέχεια όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις. Επειδή δεν καταλαβαίναμε ουσιαστικά τι συζητούσαν, εμείς απλά κάτσαμε και ήπια κι άλλο ρούμι. Σταδιακά μεθύσαμε».

Ένα χρόνο περίπου αργότερα, οι δύο Βρετανοί είναι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Οι πρώτες μήνες όμως μετά τη συμφωνία δεν είναι εύκολοι. Αφού έδωσαν 9.000 ευρώ, η Lyons ανακάλυψε ότι είναι έγκυος.

«Αισθανόμουν ότι ήμουν κακή μητέρα επειδή ένιωθα ότι είχαμε ξοδέψει αυτά τα χρήματα σε μία συμφωνία, που θα μπορούσε να μη λειτουργήσει. Οι φίλοι μας και οι οικογένειές μας έλεγαν ότι είμαστε χαζοί και πως δεν έπρεπε να το είχαμε κάνει όλο αυτό. Χρειαζόμασταν χρήματα για τον γάμο, μέναμε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λονδίνο και περιμέναμε ένα μωρό. Θα βουλιάζαμε ή θα κολυμπούσαμε, έτσι, λοιπόν, και αποφασίσαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε να λειτουργήσει».

Το ξενοδοχείο ονομάζεται τώρα «Lucky Beach Tangalle», διαθέτει δωμάτια με βεράντα, που κοστίζουν από 12 έως 17 ευρώ και κάθε ημέρα σερβίρεται πρωινό για 3 ευρώ επιπλέον. Επίσης βρίσκεται σε μία περιοχή, που είναι ιδανική για ποδηλασία και οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν τα δικά τους ποδήλατα. Στα 300μ. βρίσκεται η λιμνοθάλασσα Tangalle.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένας τεράστιος άνδρας άρχισε να παρενοχλεί τη γυναίκα του (vid)

«Έβγαζε αίμα από τη μύτη»: Πώς ξεψύχησε η 29χρονη Γαλλίδα μέσα στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλλιθέας