in

Μοντέλο κινδυνεύει με τύφλωση μετά από τατουάζ στο μάτι

[dropcap]E[/dropcap]ίναι 24 ετών, ζει στον Καναδά και εργάζεται ως μοντέλο. Εκτός από αυτά, η Catt Galiinger έχει τρέλα με τα τατουάζ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της. Εδώ και λίγες ημέρες, ζει έναν εφιάλτη μετά από την απόφασή της να κάνει τατουάζ και στο μάτι, αφού κινδυνεύει να μείνει μερικώς τυφλή.

To 24χρονο μοντέλο ζήτησε ένα τατουάζ που θα τόνιζε το λευκό των ματιών της, έτσι όπως είχε ενημερωθεί ότι κάνουν τα τατουάζ στο μάτι, δηλαδή.

Ωστόσο, κάτι πρέπει να πήγε πολύ στραβά και λίγες εβδομάδες μετά την εκτέλεση του τατουάζ, από το μάτι της άρχισε να τρέχει μωβ υγρό.

Η Catt έχει μοιράσει στο προφίλ της στο Facebook, φωτογραφίες με το σοκαριστικό αποτέλεσμα της απόφασής της, την οποία αποκαλεί «τεράστιο λάθος», επισημαίνοντας στον κόσμο που την ακολουθεί να είναι πολύ προσεκτικός με τα τατουάζ και τις βελόνες που χρησιμοποιούνται.

Πλέον, 4 εβδομάδες μετά το τατουάζ, δεν μπορεί να δει πλήρως από το αριστερό της μάτι.

Όταν παρατήρησε μάλιστα και το υγρό που έτρεχε από το μάτι της, έσπευσε στο νοσοκομείο όπου της δόθηκε αγωγή με αντιβίωση, αλλά για άλλη μια φορά δε στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή.

Οι σταγόνες που της χορήγησαν επιδείνωσαν την κατάσταση άρχισαν να πρήζουν το μάτι της θολώνοντας την όραση της. «Δείχνω αυτές τις φωτογραφίες για να σας προειδοποιήσω. Δε θέλω να συμβεί το ίδιο σε κανέναν», γράφει.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από, πιθανώς, μη σωστά αποστιρωμένες βελόνες που χρησιμοποιήθηκαν για το τατουάζ οι οποίες προκάλεσαν τη μόλυνση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους η Gallinger, η όραση δε θα αποκατασταθεί πλήρως ενώ κινδυνεύει να μείνει τυφλή.

Στο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebooκ λέει βέβαια, πως η όρασή της έχει κάπως βελτιωθεί, αλλά τόσο η συνολική όσο και η ψυχική της υγεία έχουν κλονιστεί, εξαιτίας της φρίκης που ζει. Όπως λέει στο βιντεάκι, τα μαλλιά της πέφτουν σε τούφες, το βάρος της πέφτει συνεχώς παρόλο που τρέφεται κανονικά.

«Είμαι πολύ κοντά στην αυτοκτονία», λέει καταβεβλημένη, μιλώντας για την εγχείριση που πιθανώς θα χρειαστεί να κάνει.

Φυσικά συμβουλεύει τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός με τα τατουάζ ματιού τα οποία εισήγαγαν για πρώτη φορά δύο καλιφορνέζοι που ισχυρίζονταν ότι τατουάζ στο λευκό των ματιών τους έκαναν να έχουν νυχτερινή όραση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Συνάντηση κορυφής! Με το παλιό του φιλαράκι βρέθηκε ο Ντάνος

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στην Καλλιθέα