in

Ιρανή έκανε 50 πλαστικές για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί… μάλλον δεν τα κατάφερε (pics)

[dropcap]O[/dropcap] διακαής πόθος μίας γυναίκας από το Ιράν να αποκτήσει κάτι από τη λάμψη της διάσημης σταρ του Χόλιγουντ, μάλλον δεν στέφθηκε και με επιτυχία, ειδικά αν κρίνει κανείς από τις αποκρουστικές εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”paraksena”]

Η Sahar Tabar δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι της χώρας της Ασίας, καθώς από μικρή είχε το όνειρο να μοιάσει στο ίνδαλμα της από τον χώρο του θεάματος, την Αμερικανίδα ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί.

Κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες ώστε να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Τζολί, ενώ προσπάθησε να χάσει και πολλά κιλά, έτσι ώστε να μπορεί να μοιάσει ολοκληρωτικά στο είδωλό της, όμως το αποτέλεσμα σίγουρα δεν την δικαιώνει για τις επιλογές της.

Τελικά, το μόνο που κατάφερε η νεαρή Ιρανή (η ηλικία της οποίας κυμαίνεται μεταξύ των 19 και των 27 ετών) ήταν να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για όσες επίδοξες κοπέλες προσπαθήσουν να μιμηθούν τις επιλογές της στο μέλλον.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία στο ΚΠΙΣΝ

Το ΚΕΑΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία