in

Νέα αηδιαστική τάση στην Κίνα! Βάζουν επίτηδες ωμά φαγητά στα πιάτα των εστιατορίων (vid)

Μια κίνηση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Μπορεί η Κίνα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ειδήσεων τον τελευταίο καιρό λόγω του κορονοϊού, όμως, εμείς ανακαλύψαμε ένα νέο trend που έχει κατακλύσει τελευταία τα social media.

Βίντεο δείχνει κόσμο να πετάει ωμά φαγητά μέσα στα πιάτα που τους φέρνουν τα εστιατόρια. Όπως φαίνεται Κινέζοι αλλά και Βιετναμέζοι επισκέπτονται εστιατόρια όχι για να φάνε αλλά για να μαζέψουν «κλικ» στα social media.

Τι κάνουν; Παραγγέλλουν μια μεγάλη πιατέλα με φαγητό και όταν οι σερβιτόροι δεν τους βλέπουν ρίχνουν μέσα ωμά λαχανικά, κρέατα, ψάρια και άλλα αντικείμενα που έχουν φέρει από το σπίτι τους και το τραβούν σε βίντεο.

Όπως είναι φυσιολογικό αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις. Κάποιοι το βρίσκουν αστείο και άλλοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό εφόσον δεν μπορούν να φάνε το φαγητό που έχουν παραγγείλει, ενώ με αυτόν τον τρόπο βλάπτουν και την εικόνα των εστιατορίων. «Εάν μπορείς να αγοράσεις τα δικά σου υλικά, μπορείς να μαγειρέψεις και στο σπίτι σου. Μην κάνεις τέτοια αστεία μέσα σε εστιατόρια», αναφέρει ένα από τα επικριτικά σχόλια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πόσοι οδηγοί πιάστηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ στην Αττική

Ρωσία: Τολμηροί νέοι «νικούν» το πολικό ψύχος και πηδούν σε παγωμένα νερά (vid)