in

Ανατριχιαστικό: Ο κυκλώνας Χάρβεϊ «ξέβρασε» ένα «τέρας»

[dropcap]T[/dropcap]α μάτια τους έτριβαν οι πολίτες του Τέξας λίγες ημέρες μετά το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ, όταν αντίκρισαν ένα τεράστιο νεκρό κήτος σε παραλία.

Το τρομακτικό πλάσμα εντόπισε μια γυναίκα σε παραλία του Τέξας ωστόσο η μορφή του δεν παρέπεμπε σε κάποιο γνώριμο θαλάσσιο πλάσμα. «Οκ, Twitter της Βιολογίας, τι στο καλό είναι αυτό;; Βρέθηκε σε παραλία του Τέξας» ανέφερε στο μήνυμα της η Preeti Desai, το οποίο συνόδευε με φωτογραφίες.

«Με την πρώτη ματιά μου έμοιαζε σαν κάτι από τα βάθη της θάλασσας» δήλωσε η Desai. Το μυστήριο πλάσμα που ξέβρασε η θάλασσα φαίνεται να έχει κοφτερά δόντια, αλλά και μακριά ουρά.

«Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα μπορούσε να επρόκειτο για σμέρνα. Όταν όμως πήγα πιο κοντά, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι σμέρνα. Ειδικά κρίνοντας από το στόμα. Το πιέσαμε, λίγο μετά το αναποδογυρίσαμε. Δεν μπορούσα όμως να εκφράσω καμία άποψη, τόνισε η νεαρή κοπέλα.

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να κάνουν τις δικές του εκτιμήσεις για το μυστηριώδης πλάσμα, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία δεν φαίνεται να προσεγγίζει την πραγματικότητα όπως αναφέρει η dailymail.

Κοινή δήλωση Μαργαρίτη-Ψαλιδόπουλου: «Υπάρχει στόχος – Δεν υπάρχουν σενάρια»

Ποινή 50 ετών γιατί βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του ‑ Ποινή 29 ετών σε άνδρα που βίασε μαθητές