in

Στοίχημα: Μελετημένα προγνωστικά με σημεία από 2.75 ως 4.04

Βραδιά μπασκετικού κέρδους ήταν η Πέμπτη… ευρωλιγκίστικου. Διότι δεν βγήκαν τα ρίσκα αλλά πέρασαν τα πιο… χαμηλά, ήτοι της μεγαλύτερης μίζας. Βγήκε το combo της Φενέρ στο Βερολίνο με την Αλμπα στο 2.55, ακριβώς όπως τα έγραψα στην ανάλυση: και με χάντικαπ και μέχρι 164 πόντους. Βγήκε η δυάδα του 3.08, η ΤΣΣΚΑ με μικρό χάντικαπ με τη Χίμκι και η Ρεάλ με μικρό αβάτζο στο Τελ Αβίβ. Ψυχάρα χθες η «βασίλισσα». Και βγήκε και η Ζάλγκιρις στο 2.31, in extremis, με χάντικαπ στο Λιόν με τη Βιλερμπάν έστω κι ένα σουτ στο τέλος παραλίγο να μας… κάψει.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”stoixima”]

Συνεχίζουμε.

Η Εφές είναι ασταμάτητη, είναι πρώτη και με… διαφορά αλλά το Βελιγράδι είναι δύσκολη έδρα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει βελτιωθεί επί ημερών Ντράγκαν Σάκοτα, το έδειξε και στην in extremis ήττα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» από την Μπαρτσελόνα. Η Βαλένθια έχει επίσης βελτιωθεί πολύ εσχάτως, μέσα σε δέκα ημέρες νίκες δις στη Ρωσία σε τρία ματς (Χίμκι και Ζενίτ, ήττα από ΤΣΣΚΑ) ενώ και στην έδρα της είναι ανταγωνιστική. Υποδέχεται (σε σπουδαίο ματς για το στοιχημα μπάσκετ) τον Παναθηναϊκό των τριών σερί νικών στο ΟΑΚΑ (με Μπάγερν, Ζάλγκιρις και Βιλερμπάν), σταθεροποιήθηκε στην 6η θέση και με νίκη απόψε… πιάνει τη Μακάμπι στην 5η! Εκτός Αθήνας ο «εξάστερος» νίκησε, στα τελευταία τέσσερα, στη Μόσχα και έχασε σε Βαρκελώνη, Τελ Αβίβ και Μιλάνο, γενικώς του λείπει ένα… ηχηρό διπλό.

Ποδόσφαιρο και clasico στην περιοχή της Βρετάνης το Ρεν – Ναντ, επιβαρυμένη με μεσοβδόμαδο η γηπεδούχος αφού την Τρίτη απέκλεισε με 5-4 στην παράταση την (επίσης γειτονική) Ανζέ στο Κύπελλο παίζοντας κατά 7/11 με βασικούς. Η Ναντ δεν ήταν τόσο κακή με την Μπορντό αλλά έμεινε με δέκα στο 55’ και λύγισε στο τέλος, έχασε με τιμωρία τον στόπερ Ζιροτό, έχει άλλους 4-5 μακροχρόνιους.

Ωραίο ματσάκι… τηλεοπτικό το Χέρτα – Σάλκε απόψε για την Bundesliga, σε τέσσερις ημέρες παίζουν εκ νέου, αλλά στο Γκέλζενκιρχεν για το Κύπελλο. Η Χέρτα νίκησε στο Βόλφσμπουργκ ούσα αποτελεσματική στην κόντρα, έχει… άστρο ο Γιούργκεν Κλίνσμαν αλλά ως πότε;

Διαβάστε Εδώ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κλειστά σχολειά στην Καλλιθέα λόγω γρίπης Η1Ν1

Περιγραφή-σοκ για τη δολοφονία Τοπαλούδη: «Ο ένας της κράταγε τα χέρια και ο άλλος την χτύπαγε με το σίδερο»