in

Στοίχημα: Οι χίλιες και μία… ημέρες της (αήττητης) Λίβερπουλ, ο persona non grata Κόντε!

Ακρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει η Κυριακή! Γέννημα-θρέμμα… Λέτσε ο Αντόνιο Κόντε, αγωνίστηκε για έξι χρόνια (1985-91) με τη φανέλα των «σαλεντίνι» προτού πάει στη Γιουβέντους όπου έμεινε για άλλα 13 χρόνια. Ωστόσο από το 2007 είναι persona non grata για τους οπαδούς της μιας και ανέλαβε τη… μισητή τους Μπάρι, ένα από τα ντέρμπι της χώρας με μεγάλη αντιπαλότητα. Sold out σήμερα το «Βίλα ντελ Μάρε», από τέσσερις σερί ήττες (μετά το 2-0 από την Πάρμα) έρχεται η Λέτσε, εκτός κορυφής πλέον η Ιντερ μετά το 1-1 με την Αταλάντα ενώ έχει από τον Φεβρουάριο του 2009 να νικήσει στη Λέτσε…

Με έξοδο στο Βερολίνο επαναρχίζει το πρωτάθλημα για την Μπάγερν, αντιμετωπίζοντας τη Χέρτα ενάντια στην οποία έχει ηττηθεί μονάχα δύο φορές στις τελευταίες 32 αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας (21-9-2). Και συναντά τον άλλοτε προπονητή της, Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος έμεινε από το καλοκαίρι του 2008 ως τον Απρίλιο του 2009, φεύγοντας ως αποτυχημένος.

Ολυμπιακός – Aρης στο Καραϊσκάκη, ο πρωτοπόρος «τρέχει» μάλιστα αήττητο 28 αγώνων, ήτοι από τις 10 Φεβρουαρίου και την Τούμπα. Η τελευταία νίκη του Αρη επί του Ολυμπιακού ήρθε στις 28 Απριλίου 2010, 2-0 στη Θεσσαλονίκη για τα play offs με ισάριθμα γκολ του Εντι Τζόνσον και έκτοτε, 11-3-0 για τον Ολυμπιακό (και έξι σερί νίκες). Το δε τελευταίο διπλό του Αρη στην έδρα του Ολυμπιακού επιτεύχθηκε στο ΟΑΚΑ στις 27 Ιανουαρίου 2002 με γκολ του Τζμπαρί ενώ το τελευταίο διπλό στο Καραϊσκάκη ήρθε τον Νοέμβριο του… 1983!

Η Λίβερπουλ «τρέχει» ένα τρομερό αήττητο σερί όχι μόνο… γενικά στην Premier League, που κρατά από τις 3 Ιανουαρίου… πέρυσι (33-5-0), αλλά και εντός «Ανφιλντ» μιας και συμπλήρωσε 1.001 μέρες χωρίς ήττα. Σερί που κρατά από τις 23 Απριλίου 2017 και την Κρίσταλ Πάλας! Εκτοτε 41-10-0 και έρχεται από 18 συνεχόμενες νίκες ενώ υποδέχεται σήμερα στο ντέρμπι την ασταθή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που όμως δεν ηττήθηκε από καμία του νυν top-4 φέτος (νίκησε και την Τσέλσι και την Λέστερ ενώ είχε φέρει ισοπαλία με τη Λίβερπουλ στον α’ γύρο).

Το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εξαφάνιση της 7χρονης: Μαρτυρία γείτονα περιπλέκει περισσότερο την υπόθεση (vid)

Μαχαίρωσαν 18χρονη στη Μόρια, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο