in

Στοίχημα: Η αήττητη, από γερμανικές ομάδες, Τσέλσι και οι εναπομείναντες 14 παίκτες της Μπάρτσα!

Βραδιά… σεντονάτη απόψε, με δύο ματς Champions League σε Λονδίνο και Νάπολη. Τσέλσι εναντίον Μπάγερν, στο πρώτο τους αντάμωμα στη διοργάνωση μετά τον αξέχαστο τελικό του Μαΐου 2012… στο Μόναχο. Κι ενώ η Τσέλσι πήγε μοιάζοντας σαν τους… μελλοθάνατους στο Κολοσσαίο, σαν πρόβατο επί σφαγή αν θέλετε, στη Βαυαρία ισοφάρισε στο 88’ με τον Ντρογκμπά το τέρμα του Μίλερ από το 83’ και πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι, με… μοιραίους τους Ολιτς και Σβάινσταϊγκερ.

. Σε διπλά ματς, Τσέλσι και Μπάγερν έχουν συναντηθεί μόνο άλλη μια φορά, στα προημιτελικά του 2005: στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι νίκησε με 4-2 τους και στο Μόναχο προηγήθηκε δις με τον… νυν τεχνικό της Φρανκ Λάμπαρντ (30’), και τον Ντρογκμπά (80’), και ηττήθηκε… αναίμακτα με 3-2 και γκολ των Γκερέρο και Σολ στις καθυστερήσεις.

Η Τσέλσι μετρά συνολικά 11-8-4 ενάντια σε Γερμανούς, ούσα αήττητη από το 2-1 στο Λέβερκουζεν τον Νοέμβριο του 2011 και έκτοτε 4-4-0. Επιμέρους στο Λονδίνο όμως είναι αήττητη απέναντι σε Γερμανούς με 7-3-0!

Νάπολι εναντίον Μπαρτσελόνα και… παραδόξως, για την ευρωπαϊκή πορεία αμφότερων, ουδέποτε συναντήθηκαν ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

Σε άλλα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα, η Νάπολι έχει απολογισμό 4-4-6 ενάντια σε ισπανικές ομάδες και ούσα χωρίς νίκη στα τελευταία έξι (0-2-4). Αντίστοιχα, η Μπάρτσα αριθμεί 30-18-18 κόντρα σε ιταλικές ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, αήττητη μετά την τριάρα-αποκλεισμό στον προημιτελικό από τη Ρόμα τον Απρίλιο του 2018, έχοντας 3-1-0 έκτοτε (όλα με την Ιντερ). Και σε εκείνο το ματς είχε σημειώσει το τρίτο και καθοριστικό γκολ ο Κώστας Μανωλάς, νυν παίκτης της Νάπολι! Η Μπάρτσα διέλυσε με 5-0 την Εΐμπαρ με τέσσερα γκολ του Μέσι, το μυαλό είναι βέβαια και στο επικείμενο clasico με τη Ρεάλ. Δεν θα γίνει rotation, άλλωστε στις πάγιες των Σουάρες, Ντεμπελέ προστέθηκαν οι Αλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος φορ Μπρέιθγουεϊτ. Εξ ου και ο Σετιέν υπολογίζει σε μόλις σε 14 παίκτες που ανήκουν στην πρώτη ομάδα…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food (vid)

Νεαροί πετούν πατίνια της Lime στον Θερμαϊκό (vid)