in

Στοίχημα: Η τρομερή σύμπτωση με την Καϊζερσλάουτερν και το… 45άρι της Βαλένθια

Η Ζάλγκιρις (8-14) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (9-13), ερχόμενη από σπουδαίο διπλό στο Λιόν και πέντε (από τις συνολικά οκτώ!) νίκες στα τελευταία επτά, πλάκα πλάκα οι Λιθουανοί απέχουν μόνο τρεις νίκες από την πρώτη 8άδα, άρα ελπίδες έχουν. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός με την Μπασκόνια, του λείπουν όμως παίκτες και λύσεις, στο Κάουνας έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι ενώ η «Ζ» είναι τα τελευταία χρόνια ο… κακός του δαίμονας, με επτά νίκες στα τελευταία εννιά ανεξαρτήτως έδρας.

Η ματσάρα της βραδιάς διεξάγεται βέβαια στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ (16-6) και Εφες (19-3), με τους Μοσχοβίτες να νικούν στην Κωνσταντινούπολη, για τον πρώτο γύρο, με 81-80 στις 20 Δεκεμβρίου. Και με την εν λόγω επιτυχία επέκτειναν το σερί τους στις δέκα νίκες επί της Εφές (!), η οποία έχει να… δαμάσει την «αρκούδα» από το 63-60 στο Top-16 τον Φεβρουάριο του 2013! Η εν λόγω νίκη των Τούρκων είναι μάλιστα η μόνη τους, επί της ΤΣΣΚΑ, στα τελευταία 15 ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Ποδοσφαιρικά, στα προγνωστικά στοιχήματος κυριαρχούν στο πρόγραμμα τα Κύπελλα. Νοκ άουτ προημιτελικός για το Copa del Rey (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία) το Γρανάδα – Βαλένθια, με ένα… τρομερό σερί για τις «νυχτερίδες» που δεν έχουν ήττα από την αποψινή τους αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, εδώ και 45 χρόνια! Τον Δεκέμβριο του 1975 είχαν χάσει με 2-1 για το πρωτάθλημα και, έκτοτε, 14-2-0!

Νοκ άουτ αγώνας για τους «16» του DfB Pokal (με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία). Η ιστορική Κάιζερσλαουτερν, ομάδα γ’ κατηγορίας πλέον (και στο μέσο της βαθμολογίας), υποδέχεται στο «Φριτζ Βάλτερ» την προτελευταία της Bundesliga, Φορτούνα η οποία  στοχεύει στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1990. Και από ποια είχε αποκλειστεί; Καλά μαντέψατε, από την… Καϊζερσλάουτερν! Δύο γκολ είχε βάλει ο Στέφαν Κουντζ κι ένα ο Ράιχναρντ Στουμπφ για την ομάδα του Καρλ Χάιντς Φέλντκαμπ…

Διαβάστε Εδώ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Υπάλληλοι «Κέντρου Αθηνών» κατά Νίκου Οικονομόπουλου: «Ευχαριστούμε που μας άφησες ξεκρέμαστους»

«Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν 4 λέξεις για την Αγάπη» – Αμερικανικό σποτ συγκινεί (vid)