in

Στοίχημα: Το… ταμπού «Γιαντ Ελιάου» και το αστείο, τούρκικο 1.30

Δεν ήταν χθες η κορυφαία ημέρα της σεζόν (βάσει προσωπική μου μίζας, ήταν ΕΚΕΙΝΟ το Σάββατο). Βγήκε όμως η κορυφαία απόδοση ever, το 20.08 με το ακριβές σκορ 0-0 στο clasico, δεν ήταν απλά έμπνευση, εξήγησα στη στήλη επακριβώς γιατί. Γενικώς ΚΑΙ τα fun bets έχουν… επιχειρήματα, δεν είναι απλά «μου κ@&λωσε και το έριξα», θυμάστε το διπλό της Γουέστ Χαμ στην Τσέλσι του 13.50; Επόμενος στόχος, να βγάλουμε 25άρι…!

Πέρα από την πλάκα, 7/9 και… τσαντίστηκα! Γιατί; Διότι ΟΝΤΩΣ το Εβερτον – Λέστερ πήγε πέναλτι (σημειώστε το, το γράφω συνέχεια στη στήλη, όταν δεν έχει παράταση ένα ματς και είναι νοκ άουτ, αξίζουν τέτοιες ζαριές) και… πέρασε η Λέστερ, όχι η Εβερτον (στο 6.00 ήταν!). Και στο Μοντερέι – Λίβερπουλ (άθλιο ματς, by the way) μπήκαν… στο πρώτο και όχι στο δεύτερο ημιχρόνιον.

Κατά τα λοιπά, άρχισε νέο σερί με τις «αξίες» (το combo στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, έστω και στο 2.01), ο Μασούρας κακώς (για τους μπουκ) πλήρωνε τόσο, όπως και το combo Κριστιάνο και Γιούβε (και έχει βάλει ΜΥΘΙΚΗ κεφαλιά, ψάξτε να τη βρείτε), 3.15 και 2.45 έκαστος.

Στο Βόλφσμπουργκ, όπως και σε πολλά ανάλογα αμφίρροπα γερμανικά ματς το any time σκορ 1-1 με έχει πληρώσει φέτος αρκετά (2.40 ήταν και το… απλό goal/goal στο 1.47, φανταστείτε), όπως και η Στρασβουργάρα (στο 2.45) «φώναζε», μωρή αδυναμία μου φέτος…

Οσο για το clasico το είδατε, κάποια στιγμή θα έβγαινε και το 0-0. Πλήρωσε και το combo του 2.21, το 1Χ με under 3,5. Στο τελευταίο 0-0 ήμουν… φαντάρος (2002), να είναι καλά ο υπναράς Βαλβέρδε που κοίμισε και την ομάδα του, αν και Ρεάλ… έτρεμα μη το βάλουμε, γιατί ήμασταν καλύτεροι (χεχε).

Διαβάστε Εδώ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Η στιγμή που «εμπρηστής» γείτονας βάζει φωτιά στο σπίτι του διπλανού του (vid)

Εξάρχεια: Η στιγμή που λαμπαδιάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο (vid)