Ποιοι είναι τελικά οι Millennials: Το εξαιρετικό βίντεο που προβλήθηκε χτες στην εκπομπή «Βινύλιο»
in

Ποιοι είναι τελικά οι Millennials: Το εξαιρετικό βίντεο που προβλήθηκε χτες στην εκπομπή «Βινύλιο»

[dropcap]E[/dropcap]να πολύ ενδιαφέρον βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Βινύλιο» στον ΑΝΤ1, την οποία παρουσιάζει ο Αντώνης Κανάκης μαζί με όλη την παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Στην εκπομπή στις 28/4 είδαμε ένα απόσπασμα από μια ομιλία του γνωστού συγγραφέα, Simon Sinek.

Του Γιάννη Μπελεγρίνη του itspossible.gr

To θέμα του βίντεο ήταν η περιβόητη γενιά των Millennials. Την οποία προσπάθησε να «χαρτογραφήσει» ο Simon Sinek. «Είναι δύσκολοι στην διαχείριση» λέει αρχικά ο ίδιος. «Κατηγορούνται ότι είναι εγωκεντρικοί και ναρκισσιστές. Ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους, είναι μπερδεμένοι, τεμπέληδες» συμπληρώνει. Εξηγώντας από την άλλη μεριά, ότι αυτή η γενιά θέλει να εργάζεται για έναν σκοπό.

Ο Simon Sinek εξηγεί ότι πρόκειται για μια γενιά θαυματουργή που μπορεί να φέρει σπουδαία αποτελέσματα, έχει όμως και αρκετά αρνητικά χαρακτηριστικά. Αφού πρόκειται για την γενιά που έχει μεγαλώσει μέσα στα social media, θέλει ευχαρίστηση… εδώ και τώρα. Ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων έχει μάθει να τα έχει όλα έτοιμα.

Μια πραγματικά πολύ καλή ανάλυση από τον Simon Sinek, την οποία αξίζει να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Με ελληνικούς υπότιτλους.

Μια βόλτα στα προσφυγικά στις Τζιτζιφιές

Αποθήκες και γκαράζ κλεμμένων Ι.Χ. στην Καλλιθέα – Τα έκλεβαν κυρίως από Καλλιθέα και Π.Φάληρο