in

Ένα Samsung Galaxy S10 5G έπιασε φωτιά

[dropcap]T[/dropcap]ο πάθημα έγινε μάθημα για τη Samsung μετά το Galaxy Note 7 και η εταιρία επένδυσε πολλά από τότε στην ασφάλεια των συσκευών της. Η “ρετσινιά” όμως δε φεύγει εύκολα και ένα περιστατικό φωτιάς σε νέα συσκευή της έγινε γρήγορα viral. Ο λόγος για το νέο Samsung Galaxy S10 5G. Χρήστης της συσκευής από τη Νότια Κορέα ισχυρίζεται πως το τηλέφωνό του πήρε φωτιά χωρίς προφανή λόγο.

Το τηλέφωνό μου ήταν στο τραπέζι όταν άρχισε να μυρίζει καμένο και σύντομα καπνοί τύλιξαν το τηλέφωνο. Έπρεπε να το ρίξω στο έδαφος όταν το άγγιξα επειδή ήταν τόσο καυτό.

Ο λόγος που το τηλέφωνο πήρε φωτιά παραμένει άγνωστος. Ωστόσο η Samsung δεν αναλαμβάνει ευθύνη για το περιστατικό και αρνείται να αποζημιώσει το χρήστη. Σύμφωνα με την εταιρία, η συσκευή δεν ήταν προβληματική και η ανάφλεξη ήταν αποτέλεσμα “εξωτερικής κρούσης”, εννοώντας πως είτε το τηλέφωνο έπεσε στο έδαφος ή χτυπήθηκε με κάτι που έκανε την μπαταρία να φουσκώσει, να εκραγεί και να αναφλεγεί. Να σημειώσουμε πως δεν έχουν αναφερθεί άλλα περιστατικά ανάφλεξης του Galaxy S10 5G.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου «Καφέ της Χαράς»

Ιστορία Καλλιθέας Γ.Σ. Καλλιθέα

Γ.Σ. Καλλιθέα: Μια πόλη… μια ομάδα… μια ιστορία!