in

Το νέο απίθανο χαρακτηριστικό του instagram για τα βίντεο!

Δεν ξέρουμε αν το Instagram ανταγωνίζεται το Pinterest ή του YouTube ορισμένες φορές με τα updates του, αλλά δεν μας απασχολεί και πολύ! Το νέο απίθανο χαρακτηριστικό του Instagram για τα videos ετοιμάζεται…

Και ναι, θα σε ενθουσιάσει όσο μας ενθουσίασε κι εμάς! Το χαρακτηριστικό του Instagram για τα videos θα σου δώσει περισσότερο έλεγχο στο feed σου και σε αυτά τα βιντεάκια που ορισμένες φορές τόσο σε εκνευρίζουν.

Το χαρακτηριστικό παρατήρησε πρώτη η app researcher Jane Manchun Wong και όπως κάνει κάθε φορά το μοιράστηκε με τους followers της στο Twitter. Τι κάνει, λοιπόν, το νέο χαρακτηριστικό του Instagram για τα videos; Σου επιτρέπει να πας το video μπροστά ή πίσω ακριβώς στο σημείο που θέλεις να δεις.

Δηλαδή, ας πούμε πως βλέπεις ένα video στο feed σου, το οποίο έχει μεγάλη εισαγωγή που δεν σε ενδιαφέρει, θα μπορείς να το προχωρήσεις όσο θέλεις και να παρακολουθήσεις το σημείο που θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να δεις όλο το video. Κι αν έχασες ένα σημείο του ή κάτι δεν κατάλαβες καλά, δεν χρειάζεται να το δεις όλο ξανά από την αρχή αλλά θα μπορείς να το σύρεις ακριβώς στο σημείο που εσύ θέλεις.

Κι έτσι θα γλιτώνεις χρόνο αλλά και δεν θα εκνευρίζεσαι! Το Instagram έκανε ήδη διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό για τα videos που ποστάρονται στο IGTV, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες θα μπορούν να το κάνουν στο Instagram feed σου.

Πριν ενθουσιαστείς, ας δούμε πότε θα το λανσάρει το Instagram σε όλους (κάτι που μας λέει ότι δεν θα αργήσει), ενώ ανυπομονούμε να δούμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να λειτουργεί και στα Insta Stories!

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μαγειρική σόδα: Oφέλη για την υγεία από την καθημερινή χρήση της (vid)

12χρονος στην Θεσσαλονίκη πνίγηκε από λουκάνικο και έπαθε ανακοπή