in

Κινητά της Samsung στέλνουν… από μόνα τους φωτογραφίες στις επαφές μας

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Διαδίκτυο οι καταγγελίες χρηστών smartphones της Samsung ότι τα κινητά τους έστειλαν… αυτοβούλως στις επαφές τους φωτογραφίες που είχαν στη συσκευή.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”texnologia”]

Οι αναφορές αυτές έκαναν αρχικά την εμφάνισή τους στο Reddit, και απ’ ό,τι φαίνεται το πρόβλημα εντοπίζεται στην εφαρμογή Samsung Messages, για την αποστολή μηνυμάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, η εφαρμογή δεν ενημέρωσε καν τους χρήστες πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την αποστολή των φωτογραφιών, και πολλοί το κατάλαβαν μόνο όταν οι επαφές τους τούς πληροφόρησαν ότι είχαν λάβει τις εικόνες.

Εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε στο The Verge ότι είναι «ενήμερος για τις αναφορές» και ότι τα τεχνικά επιτελεία της εταιρείας «εξετάζουν» το θέμα.

Όπως προκύπτει από τις καταγγελίες, το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει τις συσκευές Galaxy S9 και S9+, αλλά πιθανόν να μην είναι οι μόνες.

Για την ώρα, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι χρήστες κινητών της Samsung για να αποφύγουν το πρόβλημα είναι να ανακαλέσουν την άδεια της εφαρμογής ως προς την πρόσβασή της στον αποθηκευτικό χώρο του smartphone.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Το ήπαρ στη μεταμόσχευση του Αμπιντάλ προήλθε από παράνομο εμπόριο οργάνων»

«Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο» το εμβληματικό κτίριο της Καλλιθέας!