in

Τα 14 πράγματα που δεν θα χρειαζόμαστε μέχρι το 2020

[dropcap]B[/dropcap]ρισκόμαστε σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και αναπτύσσεται. Μεγάλο όπλο αποτελεί η διορατικότητα του καθενός να διαπιστώνει τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Πράγματα τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα αναμένεται να ξεχαστούν στο μέλλον και να φαίνονται μουσειακά εκθέματα στις επόμενες γενιές.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”texnologia”]

Κάποτε το ραδιόφωνο ήταν το μοναδικό μέσο επαφής του οποιοδήποτε με τον έξω κόσμο μόνο και μόνο για να ξεπεραστεί στη συνέχεια από την τηλεόραση. Τα νέα κάποτε μεταδίδονταν μόνο από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες. Πλέον από το κινητό ο οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει τα νέα όλου του κόσμου. Η επικοινωνία επίσης άλλαξε και τα γράμματα είδαν να αντικαθιστώνται από βιντεοκλήσεις στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Δείτε επίσης: Δες τι κάνουν 600 τσιγάρα στα πνευμόνια σου και αν δεν το κόψεις και τώρα… περαστικά σου! (vid)

Η τεχνολογία «καλπάζει» και κανείς δεν ξέρεις πώς θα είναι ο κόσμος μας σε μερικά χρόνια από τώρα. Το insider έβαλε σε λίστα όλα αυτά τα αντικείμενα που πιθανότατα θα έχουν ξεπεραστεί από την τεχνολογία και θα εξαφανιστούν ήδη από το, όχι και τόσο μακρινό, 2020.

Τα 14 αντικείμενα που θα αποτελέσουν σύντομα μουσειακό είδος:

1. Εφημερίδες
2. Περιοδικά
3. Ψηφιακή κάμερα
4. Φλασάκια
5. Σκληροί δίσκοι
6. Κομπιουτεράκια
7. Σταθερό τηλέφωνο
8. Τηλεκοντρόλ
9. Κωδικοί
10. Μπλοκ επιταγών
11. Ταξιδιωτικοί πράκτορες
12. Κλειδιά αυτοκινήτου
13. Ακουστικά
14. Καλώδιο φόρτισης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Η Χριστίνα Παππά, αρνείται ότι έχει συμμετοχή στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου

Η εμφάνιση των πρώτων τραβεστί στην Συγγρού – Kαι η σύγκρουση με τους κατοίκους της Καλλιθέας