in

Το Netflix θέλει να κατακτήσει τις ζωές μας

[dropcap]O[/dropcap]ι προθέσεις του Netflix είναι ξεκάθαρες εδώ και καιρό και εν μέρει το έχει καταφέρει: να είναι η κυρίαρχη με διαφορά video streaming πλατφόρμα του πλανήτη. Τα σχέδια και οι βλέψεις του streaming κολοσσού που αριθμεί πάνω από 118 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως δεν σταματούν εδώ και θέλει να κατακτήσει τις ζωές μας δια της ψυχαγωγικής οδού.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”texnologia”]

Μιλώντας στο συνέδριο “Morgan Stanley Technhology, Media & Telecom” ο CFO της εταιρίας, David Wells, δήλωσε πως θα έχει περί τις 700 Original τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στην πλατφόρμα του μέσα στο 2018. Όλο αυτό θα κοστίσει στο Netflix το αστρονομικό ποσό των $8 δισεκατομμυρίων. Πράγματι, όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο Netflix για να παρακολουθήσει σειρές και ταινίες, αφού η φύση του είναι ιδιαίτερα προσβάσιμη στον μέσο θεατή. Ο κατάλογος του Netflix αρχίζει να συρρικνώνεται με τον καιρό, διότι αφοσιώνεται στην παραγωγή original αυθεντικού περιεχομένου, το οποίο μπορεί να του αποφέρει αποκλειστικά κέρδη, σε σχέση με περιεχόμενο που πληρώνει για να το φιλοξενεί στον κατάλογο.

Ο Wells μίλησε για το συγκεκριμένο λέγοντας:

«Δεν υπάρχει κάποια θρησκεία στο Netflix αναφορικά με την πηγή του προγράμματος μας, ωστόσο η εταιρία αυξάνει συνεχώς τις προθέσεις της να παράγει το δικό της περιεχόμενο. Ο κόσμος δεν νοιάζεται από που προέρχονται οι ιστορίες. Εμείς είμαστε του σκεπτικού ότι έχουμε το καλύτερο περιεχόμενο. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνουμε και οι ίδιοι μας».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Netflix έχει πολλές ορέξεις και ανεβάζει έτσι τον ανταγωνισμό, με την συνδρομητική υπηρεσία της Disney να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Εσείς είστε συνδρομητές του Netflix;

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Να δημιουργηθούν δύο επιπλέον ΚΔΑΠ, ένα για ΑΜΕΑ κι ένα στη βόρεια Καλλιθέα»

Νέα μελέτη δείχνει πόσο εθισμένοι είμαστε στο κινητό μας