in

Λευτέρης για Αποστολία: «Έχει στρατηγική και αρχηγικές τάσεις που δεν θα της βγουν σε καλό»

[dropcap]O[/dropcap] Λευτέρης Χατζηιωάννου, o Κύπριος παίκτης που μπήκε χρονικά στη μέση περίπου του Nomads αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν λίγες ημέρες λόγω τραυματισμού στο πόδι του.

O πρώην παίκτης του παιχνιδιού, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και σήμερα ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο Κύπριος,στο Nomads, είχε έρθει πιο κοντά με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Νίκο Αναδιώτη και κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην Αποστολία Ζώη για την οποία ισχυρίστηκε πως έχει αρχηγικές τάσεις και αυτό δεν θα της βγει σε καλό.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

«Είναι ένας άνθρωπος με πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ διεκδικητικός για αυτό κερδίζει στα αγωνίσματα τα κορίτσια και μπορεί να κερδίσει ακόμα και άντρες. Αυτό είναι καλό αλλά όλη αυτή η αρχηγική τάση έχει δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις. Πιστεύω όταν φύγουν ακόμα 2-3 παίκτες θα έχει εντάσεις και στην υποομάδα της. Πιστεύω κάπου το έχει χάσει. Βλέπει μόνο τη νίκη και το έπαθλο και ξεχνάει τα άλλα».

Σχετικά με το πόσο αληθινή είναι, αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό στην παραλία του Palawan.

«Το να βρίσκεις αιτία το ρύζι για να κάνεις όλο αυτό τον καβγά… Δεν το συνεχίζεις αν δεν θέλεις. Δεν συμφώνησε με την άποψη του Λευτέρη, αλλά το συνέχισε! Αυτό το πράγμα εμένα με χάλασε. Στην αρχή είχα έρθει κοντά της που δεν ήξερα καλά τα παιδιά. Την είχα γνωρίσει, αλλά μετά όταν μου έδειξε αυτές τις τάσεις και όταν μου είπε “πήγαινε στους μπλε” ή ότι “δεν είμαι άντρας” με χάλασε πολύ».

«Λες όλα αυτά για τον Γιώργο το Μαυρίδη και μετά λες “εκτός του Γιώργου, τα παιδιά δεν έχουν δείξει ανδρισμό”. Αν θες να πεις κάτι για εμάς μη βγάζεις το Γιώργο απ’ έξω. Το έκανε λόγω στρατηγικής γιατί κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει», επεσήμανε μετά και εξήγησε πως μέσα από το #AskNomads καταλαβαίνουν οι παίκτες τι συμβαίνει.

Δείτε το βίντεο:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Έτσι δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα στην Ουκρανία

Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί: Ποια ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί – Δέσμη μέτρων ζητά ο Φίλης μέσω Realfm 97,8