in

Ελληνική σειρά που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει μετά από 15 χρόνια με νέα επεισόδια

[dropcap]B[/dropcap]γήκε είδηση! Ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει ο Καφετζόπουλος στην Real!

Εννοείται πως ένας από τους ρόλους που υποδύθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, ήταν αυτός του «Ακάλυπτου» τον οποίο ερμήνευε στο επιτυχημένο σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Ο ηθοποιός παραδέχεται πως έχει ήδη στα χέρια του το πρώτο επεισόδιο, όμως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι με την επιστροφή της θρυλικής σειράς…

Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία για το ότι θα επιστρέψει η θρυλική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Είναι κάτι που το συζητάτε ή όχι;

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”latest” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”tv-news”]

Μας έχουν γίνει κρούσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και επίσημο… Έτσι που έγιναν πλέον τα τηλεοπτικά πράγματα, δεν μπορείς να ξέρεις πώς και τι. Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε θετικοί, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμα.

Εγώ έμαθα ότι έχετε σενάρια στα χέρια σας.

Η αλήθεια είναι ότι έχω στο inbox µου ένα πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν το έχω διαβάσει, γιατί θέλω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα. ∆εν έχει νόημα να διαβάσω κάτι που μπορεί να µη γίνει. Ας αποφασιστεί και θα το κάνω.

Πρέπει να «ακουμπάει» στο σήμερα η σειρά;

Ε, δεν μπορείς να μην ασχοληθείς µε την τόσο μεγάλη οικονομική κρίση και απλώς να αναθερμάνεις μια σειρά. ∆εν έχει νόημα να κρατήσεις τους ήρωες στο τότε, αλλά να τους εντάξεις στο σήμερα, όπως έχει διαμορφωθεί.

Ο «Ακάλυπτος» θα επιβιώσει στην κρίση, άραγε;

Ο Ακάλυπτος επιβιώνει παντού – ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να ελίσσεται και κάπου θα βρει να πιαστεί και πάλι! ∆εν τον φοβάμαι.

Πληρώθηκες από τη «Μοντέρνα Οικογένεια», την τελευταία σειρά που έκανες στο Mega, ή όχι;

Πληρώθηκα! ∆εν έχω παράπονο, σε μια εποχή που το να πληρώνεσαι σε καθιστά… εξαίρεση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απίστευτος γκαφατζής μάγος, έστειλε στο νοσοκομείο παρουσιάστρια

Τι θα συμβεί αν βάλετε μια ασπιρίνη στο πλυντήριο!