in

Τι αμοιβές παίρνουν οι παίκτες του «Survival Secrets»

[dropcap]T[/dropcap]ο παιχνίδι επιβίωσης «Survival» του καναλιού «Epsilon» έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τολμηρά πλάνα και αμοιβές που θα συζητηθούν. Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν ως αμοιβή οι «Αετοί» και οι μη διάσημοι «Αγωνιστές».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”tv-news”]

Το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του «Epsilon» βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια που λαμβάνει από το κοινό δεν είναι θετικά.

Όπως και το Survivor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έτσι και το «Survival Secrets» απαρτίζεται από δυο ομάδες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι Διάσημοι ονομάζονται «Αετοί» και οι μη διάσημοι «Αγωνιστές».

Έχουν σχολιαστεί αρκετά τα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες του παιχνιδιού Στο «Survivor», όπως όλοι θυμόμαστε, η παραγωγή έδινε στους Διάσημους 2.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ στους Μαχητές 500 ευρώ.

Το κανάλι «Epsilon» όμως και το «Survival Secrets» είναι ως φαίνεται πιο large και θέλουν να πάνε το παιχνίδι σε εντελώς άλλο επίπεδο, ξεκινώντας από το ημερολόγιο των παικτών που συμμετέχουν σε αυτό.

Για πολλούς από εμάς ίσως μοιάζει εξωπραγματικό για τις εποχές που ζούμε, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση.

Το Youweekly.gr αποκάλυψε πως οι «Διάσημοι» του παιχνιδιού, συγκεκριμένα οι «Αετοί» έχουν λάβει πριν μπουν στο παιχνίδι -ναι καλά ακούσατε αυτοί δεν πληρώνονται με την εβδομάδα αλλά τα παίρνουν όλα προκαταβολικά – το ποσό των 20.000 ευρώ!

Ενώ, σε αντίθεση οι μη διάσημοι, δηλαδή οι «Αγωνιστές» έχουν πάρει 500 ευρώ, ψίχουλα δηλαδή!

Η Κατερίνα Νάκα παραδείγματος χάρη που έκατσε ούτε μια εβδομάδα στο παιχνίδι καθώς ήταν η πρώτη που αποχώρησε έχει πάρει ήδη τα 20.000 και τα έχει βάλει κιόλας στην τσέπη της! Τέλειο;

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

2 smoothies για να απολαύσεις το Σαββατοκύριακο!

Μήνυμα των Anonymous στην ελληνική κυβέρνηση: «Σύντομα θα σας δώσουμε τα κλειδιά στο χέρι»