in

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Snik και την αγενή συμπεριφορά του στην ρεπόρτερ της εκπομπής! (vid)

[dropcap]M[/dropcap]ε ένα θέμα που στεναναχώρησε, πίκρανε και προβλημάτισε και εκείνη και όλη την ομάδα του Πρωινού ξεκίνησε την εκπομπή σήμερα η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια μπορεί να ήταν προσεκτική στα λόγια της αλλά ήταν αρκετά θυμωμένη και έκανε λόγο για ειρωνία, υφάκι για τον τραγουδιστή Snik…

Όλα ξεκίνησαν όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής Μαίρη Αρώνη, βρέθηκε έξω από το κλαμπ που θα τραγουδούσε ο ράπερ Snik και τον περίμενε επι δυο ώρες για να του πάρει μια δήλωση τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και τα τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ωστόσο, μόλις έφθασε ο Snik και η Μαίρη ξεκίνησε να του μιλάει… έσπευσε ένας άντρας που τον συνόδευε και με αγένεια έσπρωξε το μικρόφωνο της Μαίρης και μετά ο τραγουδιστής μαζί με τους συνοδούς του, έφυγαν και μπήκαν μέσα στο κλαμπ!

Μετά το βίντεο το πάνελ της εκπομπής τοποθετήθηκε για το συμβάν λέγοντας για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά προς μια γυναίκα ρεπόρτερ! Mάλιστα η εκπομπή την ώρα που συζητούσε το θέμα η Φαίη, με τον Άρη Καβατζίκη, το Νίκο Παρτσώλη τη Νάνσυ Παραδεισανού και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τρεις ταβέρνες που πρέπει να γνωρίζετε στην Καλλιθέα

Γαλάτσι: Έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και φέρει μόνο ελαφρά τραύματα