in

Μητέρα δεν έδωσε στον 4χρονο γιο της Tamiflu επειδή είναι του αντιεμβολιαστικού και ο μικρός πέθανε

Πολλές από τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν, όπως για παράδειγμα αυτή της επίπεδης γης, είναι ωραίες για να κάνουμε πλάκα, όμως τα όσα υποστηρίζει το αντιεμβολιαστικό κίνημα παγκοσμίως, δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Κάποιοι αποφασίζουν να βάζουν ζωές σε κίνδυνο και δεν μιλάμε μόνο για τους γονείς, αλλά κυρίως για τα παιδιά του που ουσιαστικά παίζουν την ζωή τους κορόνα-γράμματα. Όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση που αποκάλυψε το NBC στο Κολορόντο και είχε τραγικές συνέπειες, καθώς ένα 4χρονο αγοράκι έχασε την ζωή του.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού ήταν μέλος μίας από τις μεγαλύτερες αντιεμβολιαστικές ομάδες που υπάρχουν στο Facebook, με το όνομα «Stop Mandatory Vaccination» και είδε πριν από λίγες μέρες δύο από τα τέσσερα παιδιά της να είναι άρρωστα, με υψηλό πυρετό.

Τα πήγε λοιπόν στο γιατρό και εκείνος της έγραψε να πάρουν άπαντες στο σπίτι το Tamiflu που είναι το φάρμακο για την γρίπη, όμως εκείνη αντί να ακολουθήσει την οδηγία του, έγραψε στο Facebook οτι δεν θα το πάρει και ζήτησε συμβουλές, καθώς τo λάδι μέντας, η βιταμίνη C.

Όπως φαντάζεστε, στα σχόλια από κάτω μπορούσε κανείς διαβάσει κάθε απίθανη λύση που μπορεί κάποιος να θεωρήσει οτι είναι καλύτερη από το φάρμακο της γρίπης: Από μητρικό γάλα και θυμάρι μέχρι και φραγκοστάφυλα, με την μητέρα να απαντά: «Τέλεια. Σας ευχαριστώ, αυτό θα κάνω».

Μόνο που η απόφασή της αυτή και η φιλοσοφία «η φύση τα γιατρεύει όλα», όπως είχε γράψει παλαιότερα στο Facebook, είχαν τραγικά αποτελέσματα.

Ο πυρετός δεν έπεφτε, το μικρό αγόρι έχασε τις αισθήσεις του και όταν τελικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά για να κάνουν κάτι οι γιατροί και να το σώσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

7 γκολ στο Έλ Πάσο με νικητή την Καλλιθέα! (vid)

Η συγκινητική ταινία μικρού μήκους που θα σου μάθει κάτι σημαντικό (vid)