in

Άστεγη 52χρονη τραγουδάει στο μετρό και μαγεύει τους πάντες με την υπέροχη φωνή της (vid)

Άστεγη γυναίκα, σοπράνο με την υπέροχη φωνή της συναρπάζει το διαδίκτυο σε βίντεο που κυκλοφορεί και κάνει τον γύρο του κόσμου. Το βίντεο δείχνει μια άστεγη γυναίκα να τραγουδά με την υπέροχη φωνή της σε σταθμό του μετρό στο Λος Άντζελες. Τη γυναίκα κατέγραψε με το κινητό του ένας αστυνομικός. Το βίντεο διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας.

Ποια είναι η άστεγη γυναίκα

Η άστεγη είναι μια 52χρονη τραγουδίστρια του κλασικού τραγουδιού, την Έμιλι Ζαμούρκα. Η γυναίκα αρρώστησε, την έπνιξαν τα έξοδα στους γιατρούς και κατέληξε να μείνει άστεγη. Το μόνο που της είχε μείνει ήταν ένα βιολί αξίας 10.000 δολαρίων το οποίο της έκλεψαν. Δίδασκε πιάνο και βιολί για να ζήσει. Αλλά η κλοπή του βιολιού της μέσα στη μέση του δρόμου όταν έδινε μια παράσταση για να μαζέψει χρήματα ήταν η χαριστική βολή.

Τώρα, κοιμάται σε ένα χαρτόκουτο σε ένα πάρκινγκ. «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με νοιάζονται αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανέναν», αναφέρει.

Αυτό που ελπίζει η ίδια είναι μέσα από αυτή τη δημοσιότητα να επιστρέψει ξανά στη μουσική της. Να αποκτήσει μια στέγη πάνω από το κεφάλι της. Όπως λέει χαρακτηριστικά, θα νιώσει απέραντη ευγνωμοσύνη αν κάποιος τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Λήγει στις 31/12 η προθεσμία για ηλεκτρονικές συναλλαγές: Τι πρέπει να κάνουμε για να μην χάσουμε την έκπτωση φόρου

Πώς το κάπνισμα του… έσωσε τη ζωή!