Home
in

Επεισοδιακή σύλληψη σε κατάστημα στις ΗΠΑ (vid)

[dropcap]M[/dropcap]ία γυναίκα μαζί με τη φίλη της κάνουν τα ψώνια τους σε ένα κατάστημα αλλά από ό,τι φαίνεται δεν ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν για όλα όσα έβαζαν στο καλάθι τους.

Έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους της επιχείρησης, ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν συνάντησαν την αντίσταση των εργαζομένων, οι οποίοι κλείδωσαν τις πόρτες κι ειδοποίησαν την αστυνομία.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”viral”]

Η μία γυναίκα εμφανίζεται να παλεύει με τους υπαλλήλους ώστε να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια αρχίζει να προκαλεί το χάος μέσα στο κατάστημα, καταστρέφοντας όσα βρίσκονταν στο βεληνεκές της.

Η καλύτερη αφράτη pizza είναι στην Καλλιθέα… δοκιμάστε την!

Ένας αστυνομικός φτάνει στο σούπερ μάρκετ, όμως, η οξύθυμη γυναίκα δε φαίνεται διατεθειμένη να συνεργαστεί, καθώς αρχίζει να τον χτυπά, ενώ εκείνος προσπαθεί να της περάσει χειροπέδες.

Η μάχη είναι ιδιαίτερα σκληρή και βίαιη με το όργανο της τάξης να βγαίνει νικητής συλλαμβάνοντας τη γυναίκα κι οδηγώντας την στο κρατητήριο.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απεργεί αύριο το μετρό

Ήττα της Καλλιθέας από την Λαμία για το Κύπελλο