in

Άνδρας έβαλε σε αγγελία το αυτοκίνητό του για να σώσει τον σκύλο του

[dropcap]E[/dropcap]νας άνδρας δίχως να το σκεφτεί δεύτερη φορά έβαλε σε αγγελία το αμάξι του για να καταφέρει να βρει λεφτά για να σώσει τον σκύλο του.

Ο Randy Etter και ο σκύλος του είναι αχώριστοι απ’ όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι οι καλύτεροι φίλοι και ο ιδιοκτήτης του δεν τον αφήνει στιγμή από κοντά του. Ωστόσο, μία μέρα το παιχνίδι με την κόρη της κοπέλας του είχε άσχημη κατάληξη για τον σκύλο. Το μωρό πέταξε ένα μπουκάλι στον σκύλο που κατάπιε χωρίς να το καταλάβουν ένα εξάρτημα.

Ο σκύλος άρχισε να νιώθει άρρωστος και η κατάστασή του χειροτέρευε ώρα με την ώρα. Ο Randy τον πήγε εσπευσμένα στον γιατρό, ωστόσο δεν πήρε την απάντηση που ήθελε, αφού δεν καταλάβαινε τι πηγαίνει στραβά με το ζώο.

Έτσι, τον πήγαινε από κτηνίατρο σε κτηνίατρο μέχρι να πάρει διάγνωση για την κατάσταση του σκύλου του. Ένας κτηνίατρος είδε πως είχε καταπιεί το εξάρτημα, ωστόσο έπρεπε να εγχειριστεί.

Η επέμβαση στοίχιζε 4.500 δολάρια και το αφεντικό έδρασε αμέσως. Έβαλε σε αγγελία το αυτοκίνητό του, ώστε να σώσει τον καλύτερό του φίλο!

Ωστόσο, βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι που θέλησαν να τον βοηθήσουν. Ένας φίλος του του δάνεισε 2.000 δολάρια όταν έμαθε την ιστορία, ενώ μία φιλοζωική κατάφερε να καλύψει το υπόλοιπο ποσό.

Ο σκυλάκος κατάφερε να κάνει άμεσα την επέμβαση και να σωθεί. Πλέον, αναρρώνει πλάι στο αφεντικό του που είναι ευγνώμων σε όσους τον βοήθησαν.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε πόσο καλό κάνει το θαλασσινό νερό στην υγεία μας

Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 2χρονο αγόρι από την Ομόνοια