in

Έδωσαν 1000 ευρώ σε ντελιβεράδες κι αυτή ήταν η αντίδρασή τους! (vid)

[dropcap]E[/dropcap]ίναι Έλληνες YouTubers. Συγκατοικούν μαζί σε ένα σπίτι. Είναι οι «ΑΛΛΟΙ» και αποφάσισαν να δώσουν 1000 ευρώ σε ντελιβεράδες. Είναι viral.Θα αναρωτιέσαι εάν διαβάζεις καλά ή εάν έχουμε κάνει κάποιο λάθος στο τίτλο και την εισαγωγή μας. Σε διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος και ετοιμάσου να δεις το καλύτερο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από Έλληνες YouTubers.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”viral”]

Καθημερινά, οι διανομείς φαγητού ταξιδεύουν με τη μηχανή τους από γειτονιά σε γειτονιά για να μεταφέρουν με ασφάλεια την παραγγελία σου. Μπορεί να βρέχει, μπορεί να χιονίζει, μπορεί να κάνει 40 βαθμούς, αλλά αυτοί τιμούν το μεροκάματο τους και παραδίδουν με ασφάλεια τις παραγγελίες.

Αυτούς τους ανθρώπους αποφάσισαν να τιμήσουν τέσσερις Έλληνες YouTubers που συγκατοικούν σε ένα σπίτι και που σήμερα κατάφεραν να γίνουν viral χάρη στη μοναδική κίνηση που έκαναν.

Το βίντεο ξεκινά με τους τέσσερις να τραβούν χρήματα από την τράπεζα. Συνεχίζει με τους ίδιους να παραγγέλνουν μια σειρά από διάφορα πράγματα και τους διανομείς να φτάνουν έξω από την πόρτα για να μην πιστέψουν μετά από λίγο, αυτό που θα τους συμβεί.

Ποια ήταν η αντίδραση των ντελιβεράδων όταν τους έδωσαν 1000 ευρώ για φιλοδώρημα; Φυσικά, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, ενώ ένας από αυτούς όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του έκανε τον σταυρό του και μάλιστα επέστρεψε πίσω ενώ είχε φύγει για να ρωτήσει τα παιδιά εάν είναι σίγουροι γι’ αυτό που έκαναν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας προωθεί την ανταποδοτική ανακύκλωση

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα παραλιακή… εναέρια πλάνα (vid)