Ρώσος τσακίζει 3 αλλοδαπούς που τον απείλησαν μέσα σε ασανσέρ (vid)
in

Ανάπηρος πατέρας έκανε δώρο στα 18α γενέθλια της κόρης του έναν χορό μαζί του (vid)

[dropcap]O[/dropcap]ι σκηνές που έζησαν όσοι ήταν παρόντες στην τελετή ενηλικίωσης ήταν κυριολεκτικά ανεπανάληπτες και κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς ο 50χρονος Όντετ Μπέλας προσπαθεί να σταθεί όρθιος για να χορέψει αγκαλιά με την κόρη του.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”viral”]

Με τις πατερίτσες παραμάσχαλα, ο άντρας που εργάζεται ως ρακοσυλλέκτης με το εισόδημα του να μην ξεπερνάει ημερησίως τα 3,5 δολάρια, στέκεται στο κέντρο της πίστας και χαρίζει στην μοναχοκόρη του μερικές αξέχαστες στιγμές, ενώ οι υπόλοιποι παριστάμενοι ξεσπούν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα και μετά βίας συγκρατούν τα δάκρυα στα μάτια τους.

Δείτε επίσης: Ρώσος τσακίζει 3 αλλοδαπούς που τον απείλησαν μέσα σε ασανσέρ (vid)

Η συγκινημένη Ροσαλίντα δεν έκρυψε την χαρά της για το απρόσμενο και ξεχωριστό δώρο γενεθλίων από τον πατέρα της σημειώνοντας πως «μπορεί να μην είμαστε πλούσιοι και να μην κάνουμε άνετη ζωή, όμως στιγμές σαν κι αυτές μου υπενθυμίζουν τον ρόλο της αγάπης στη ζωή. Με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο και τον ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για μένα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Στον Θεό θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης – Τι λένε πρατηριούχοι

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς: Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να αυξήσετε την «καλή χοληστερόλη»