in

Επική φάρσα Αρναούτογλου στον Γιώργο Μαυρίδη – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με μποντιμπιλντερά (vid)

Μία επική φάρσα έστησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Γιώργο Μαυρίδη, κάνοντας τον αγαπητό tattoo artist να βγει εκτός εαυτού.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης μόλις είχε φτάσει στο καμαρίνι του λίγο πριν την εκπομπή The 2night Show και περίμενε ήρεμος μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”viral”]

Ωστόσο, ενώ καθόταν στο καναπέ, μία κοπέλα μπούκαρε στο καμαρίνι του ζητώντας του βοήθεια.

Κι αυτό γιατί πίσω της έτρεχε ο υποτιθέμενος σύντροφός της, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση της φώναζε και την κυνηγούσε.

Η κοπέλα εξήγησε στον Γιώργο Μαυρίδη πως είχε έρθει στον σταθμό για ακρόαση, πράγμα που ο σύντροφός της δεν ενέκρινε με αποτέλεσμα να εκνευριστεί.

Όταν μπήκε στο καμαρίνι και ο υποτιθέμενος σύντροφος της κοπέλας σε έξαλλη κατάσταση, τότε τα πνεύματα παραλίγο να ξεφύγουν καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης άφησε να του φωνάζει, εμποδίζοντάς τον να προσεγγίσει την κοπέλα.

Έτσι η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά ευτυχώς οι δύο ηθοποιοί έφυγαν από το δωμάτιο, πριν αρχίσουν να πέφτουν μπουνιές.

Μάλιστα μόλις ο Γιώργος Μαυρίδης αντιλήφθηκε πως ήταν φάρσα, έσπασε μία κρυφή κάμερα, φωνάζοντας «Πάτε καλά ρε μ@@ες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

10 καλοί λόγοι που τα παιδιά πρέπει να επισκεφθούν τον Χριστουγεννιάτικο κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Ποια είναι τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου «Θησέας» – Δεν εκλέχτηκε η υποψήφια του Κώστα Ασκούνη