in

Καθηγήτρια – «πορνοστάρ» πιάστηκε στα πράσα από μαθητή της στο Pornhub

[dropcap]A[/dropcap]σύλληπτη είναι η υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με μία καθηγήτρια να πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό στο Pornhub.

Ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας όσα διαδραματίζονται εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή του Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, με μία καθηγήτρια 49 ετών να βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς πιάστηκε στα πράσα να συμμετέχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου και μάλιστα με ανήλικη συμπρωταγωνίστρια.

Αυτό, όμως, που προξένησε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που πιάστηκε στα πράσα η καθηγήτρια, η οποία -σημειωτέον είναι και σύζυγος παρασημοφορημένου ταγματάρχη των πεζοναυτών των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, η καθηγήτρια έγινε τσακωτή από έναν μαθητή της, ο οποίος εκείνη την στιγμή σέρφαρε στην δημοφιλή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub.

O ανήλικος μαθητής αφού εξακρίβωσε ότι όντως επρόκειτο για την καθηγήτριά του στο λύκειο του Πάλο Άλτο, στη συνέχεια «κάρφωσε» την 49χρονη στην διεύθυνση του σχολείου, ενώ λίγο αργότερα η καθηγήτρια απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα πράγματα, όμως, πήραν ακόμα χειρότερη τροπή όταν οι εισαγγελικές αρχές που εξέτασαν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι η «συμπρωταγωνίστρια» της καθηγήτριας ήταν τόσο ανήλικη όσο και συγγενής της.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, η τοπική εισαγγελία απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος της καθηγήτριας, η οποία αναμένεται να δικαστεί τους προσεχείς μήνες.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απειλή για τη δημόσια υγεία η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών

Κούρεμα έως 80% στα «δάνεια Κατσέλη» – Γιατί οι οφειλέτες αδιαφορούν