in

Νεαρή γυναίκα ντελαπάρει με το αμάξι την ώρα που κάνει Livestreaming και γίνεται viral σε όλο τον κόσμο (vid)

[dropcap]V[/dropcap]iral έχει γίνει στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια κοπέλα να παθαίνει ατύχημα την ώρα που κάνει Live μετάδοση στο Instagram.

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων το οποίο δείχνει μια νεαρή γυναίκα με ροζ μαλλιά να ξεκινάει μια ζωντανή μετάδοση στο Instagram και να καταλήγει ντελαπαρισμένη στην άκρη του δρόμου.

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές απορίες σε όσους το παρακολούθησαν με τους περισσότερους να ρωτούν «Το ακριβώς συνέβη;»

Το βίντεο της γυναίκας στο «αυτοκινητιστικό ατύχημα» έχει προβληθεί πάνω από 4,5 εκατ. φορές σε όλο τον κόσμο και δείχνει την κοπέλα να τραγουδά το A Thousand Miles της Vanessa Carlton. Στο livestream τα σχόλια έχουν πάρει φωτιά, με έναν φαν να προβλέπει ουσιαστικά το ατύχημα λέγοντας «Έι! Τα μάτια σου στο δρόμο». Εκείνη τη στιγμή, γινόμαστε μάρτυρες ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Ή μήπως όχι;

Το βίντεο είναι στην πραγματικότητα μια σκηνή της δημοφιλούς σειράς «Content» του ABC της Αυστραλίας, η οποία γυρίζεται κάθετα, με σκοπό τη βέλτιστη εμπειρία σε smartphone.

Ο σκοπός (που ήταν να γίνει viral) επετεύχθη και η σειρά μόλις έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.


Κι αν αναρωτιέστε πώς γυρίστηκε η σκηνή, δείτε το βίντεο που θα σας λύσει την απορία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νίκη με το καλημέρα για την Καλλιθέα με τον Ηλυσιακό

Απεργία: Παραλύει η χώρα την Τρίτη – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς