in

Το βίντεο που στηρίζει την ευθανασία είναι τόσο σκληρό που το YouTube το απαγόρευσε

[dropcap]M[/dropcap]ια ομάδα που μάχεται υπέρ της ευθανασίας δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τις σκληρές στιγμές ενός ανθρώπου που πεθαίνει καθώς έχει καρκίνο του εγκεφάλου. Το βίντεο είναι τόσο σκληρό που το YouTube το απαγόρεψε λέγοντας πως έχει «αθέμιτο» περιεχόμενο.

Η συζήτηση για την ευθανασία είναι ένα μεγάλο ζήτημα και δεν πρόκειται να λήξει σύντομα. Οι επιλογές ενός ατόμου που πεθαίνει βρίσκονται σε σύγκρουση με τους νόμους, περιπλέκοντας την κατάσταση.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”viral”]

Μια ομάδα που ονομάζεται “Go Gentle Australia” δημιούργησε το βίντεο που θα δεις παρακάτω, παρουσιάζοντας τις δραματικές στιγμές ενός ατόμου που ζει καθημερινά με τον καρκίνο σε τελευταίο στάδιο.

Το βίντεο είναι στο πλαίσιο της καμπάνιας της ομάδας υπέρ της ευθανασίας, όμως, οι εικόνες του είναι αληθινές καθώς βασίζονται στην ιστορία ενός υπαρκτού προσώπου.

Το “Stop The Horror” παρουσιάζει πώς η υγεία και η διανοητική κατάσταση του ασθενή επιδεινώνονται ραγδαία, πριν ο άνθρωπος καταλήξει στο θάνατο.

Πρόκειται για τον πραγματικό θάνατο του 56χρονου Αυστραλού Greg Sims το 2005, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου υπό παρόμοιες συνθήκες. Το βίντεο δημιουργήθηκε με τη συγκατάθεση της κόρης του.

Οι εικόνες που περιέχει είναι πολύ σκληρές, όμως, αποτυπώνουν την αλήθεια για το τι περνάει ένας ασθενής με καρκίνο σ’ αυτό το στάδιο.

Φυσικά, το τι στάση θα κρατήσεις απέναντι στο θέμα της ευθανασίας είναι επιλογή σου. Το βίντεο είναι προπαγάνδα ή απλά η αλήθεια;

Προσοχή το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ελληνική εφαρμογή παρέχει δωρεάν απεριόριστο internet σε συνδρομητές Cosmote ή Vodafone

Βρετανία: Πέθανε 16χρονη που έτρωγε τα μαλλιά της – Έπασχε από σύνδρομο Ραπουνζέλ