in

Φάλαινα επιστρέφει κινητό γυναίκας που της έπεσε στη θάλασσα (vid)

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι φάλαινες μπελούγκα θα μπορούσαν να είναι τόσο φιλικές; Αυτό το έμαθε πρόσφατα μια γυναίκα που η ανάρτησή της έγινε viral.

Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι Νορβηγοί ψαράδες έπεσαν επάνω σε μια φάλαινα μπελούγκα που τους ξάφνιασε κι αυτό γιατί φορούσε έναν ειδικό ιμάντα που ανέφερε «εξοπλισμός Αγίας Πετρούπολης».

Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν πως ούτε η Νορβηγία, ούτε η Δανία ή η Γροιλανδία βάζουν τέτοιου είδους ασυνήθιστο εξοπλισμό επάνω σε φάλαινες μπελούγκα για ερευνητικούς λόγους. Η ρωσική κατασκευή και η ασυνήθιστα φιλική συμπεριφορά του θηλαστικού, δημιούργησαν την υποψία πως η φάλαινα εκπαιδεύτηκε από το ρωσικό ναυτικό για λόγους κατασκοπείας.

Το συγκεκριμένος είδος φάλαινας φαίνεται όμως πως είναι ιδιαίτερα φιλικό και πως έχει πολύ καλούς τρόπους. Πριν από δύο ημέρες, η Ίζα Οπντάλ βρισκόταν στη θάλασσα με μια βάρκα όταν είχε ένα ατύχημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISA OPDAHL LARSSON | 21 (@isa.opdahl) στις

Η νεαρή γυναίκα έβαλε το κινητό της στην τσέπη της, αλλά γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα. Κι ενώ σκεφτόταν πως έχασε για πάντα το τηλέφωνό της, παρατήρησε μια φάλαινα να κουβαλά στο στόμα της το κινητό της.

Η φάλαινα, μάλιστα πλησίασε τόσο πολύ που η γυναίκα μπόρεσε να πιάσει το τηλέφωνό της ενώ ένας από τους φίλους της αποθανάτισε την στιγμή σε βίντεο. Φυσικά, η φάλαινα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να αναφέρονται με δέος στο πόσο έξυπνη ήταν.

Προς το παρόν πάντως, η συγκεκριμένη φάλαινα συνεχίζει να περνά αμέριμνη το χρόνο της στην περιοχή Χάμερφεστ της Νορβηγίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Ουγγαρέζος “έλουσε” με σοκολάτα τη Φαίη Σκορδά την ώρα της εκπομπής (vid)

Ποδοσφαιριστής στο Περού ήπιε παγωμένο νερό και έπεσε νεκρός