in

Έπεσε στη 3η θέση η Καλλιθέα μετά την 2η συνεχόμενη ήττα

Μια σημαντική νίκη που την απομακρύνει κι άλλο από τη διακεκαυμένη ζώνη, πέτυχε η Σαντορίνη απέναντι στην Καλλιθέα με 1-0, η οποία μετά την ήττα αυτή έπεσε στην 3η θέση (η Ρόδος κέρδισε τον Ασπρόπυργο και σκαρφάλωσε 2η).

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη είχε τα ηνία και προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό της, έχοντας καλές στιγμές ενώ έχασε και στο 50′ τον Γιουκούδη λόγω τραυματισμού. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα ο Σιμιτσής επίσης χρειάστηκε να αντικατασταθεί για τον ίδιο λόγο.

Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Παντίδος, έπειτα από κόρνερ του Πολύζου. Αρχικά η κεφαλιά του σημάδεψε το δοκάρι όμως στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάντου.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο 92′ ο Τσιντώνης δέχθηκε κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάι, Ερρίκος, Σιμιτσής (61′ λ.τ Σκαθαρούδης), Γιουκούδης (50′ λ.τ Κανούλας), Μπουντόπουλος (72′ Ιβανίδης), Ντινιωτάκης (61′ Πολύζος), Μπιρμπίλι, Κουρέλλας (72′ Μηνάς).

Καλλιθέα (Τάτσης): Πάντος, Καραγιάννης (84′ Φέκκας), Παντελίδης (81′ Ρόπας), Καλύβας, Κρητικός, Καντέ (81′ Σάμιος), Τσιντώνης, Σταύρου, Καββαδίας (64′ Βασιλειάδης), Στούπης, Παπαγγελής (64′ Χοτζάλι).

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Πριόνας (Εύβοιας)
Κίτρινες: Παπαζαχαρίας, Μπιρμπίλι, Σκαθαρούδης – Καραγιάννης
Κόκκινες: 90+2′ Τσιντώνης

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
peiraiotika.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Η λεπτομέρεια στα μπουκάλια μπύρας που δεν είχες προσέξει και τι ρόλο παίζει

Η στιγμή που 54χρονος άνδρας «στριμώχνει» 13χρονη σε ασανσέρ (vid)