in

Από νίκη σε νίκη η Καλλιθέα… στο -1 από την κορυφή με αγώνα λιγότερο!

Σπουδαία νίκη με 2-1 και ανατροπή πήρε η Καλλιθέα, που επικράτησε στο “Ελ Πάσο” του Ιάλυσου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League.

Οι Ροδίτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ νωρίς νωρίς, με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 17’, αλλά η ομάδα μας κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 1-1 χάρη στο πέναλτι του Παπαγγελή στο 40ο λεπτό.

Με την Καλλιθέα να παίρνει το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Μαρουκάκη στο 65’, να το διατηρεί μέχρι τέλους και να φτάνει στο «τρίποντο» που την ανέβασε στους 24 βαθμούς και το -1 από την πρώτη Καλαμάτα, η οποία όμως έχει ένα ματς περισσότερο.

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης): Πάντος, Καλύβας, Κρητικός, Παπαγγελής, Καντέ, Τσιντώνης (60′ Στούπης), Παντελίδης (60′ Χοτζάλι), Μουσταφίδης, Σταύρου (75′ Καραγιάννης), Μαρουκάκης, Καββαδίας.

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Μπουσάι (33′ Γκέζος, 78′ Χριστόπουλος), Σκεντεράι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντουτσής, Σταθόπουλος (66′ Χατζησάββας), Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Μαστραντωνάκης (78′ Πατσίλης).

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
sporfm.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αντιδράσεις στην Πάρο για το reality «Are you the One»: Κάνουν σeξ «όπου βρουν» (vid)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στη Καλλιθέα