in

Κάποια στιγμή θα έχανε… εντός έδρας ήττα από την Επισκοπή με 0-2

Μετά από επτά σερί νίκες και μια ισοπαλία ήρθε και η δεύτερη εντός έδρας ήττα από την Επισκοπή για την Καλλιθέα. Η Επισκοπή πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν αυτή, που μπήκε καλύτερα στο ματς σε σχέση με την Καλλιθέα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 22΄ οι Κρητικοί να φτάσουν κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Νοικοκυράκη πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Στρέζου. Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοση της, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την εστία του Καλογεράκη, καθώς παρά τις όποιες προσπάθειες της δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 40΄ η Επισκοπή είχε νέα καλή ευκαιρία στο ματς για να σκοράρουν, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Σταθόπουλος ελάχιστα άουτ από την εστία του Στρέζου…

Στην επανάληψη η ομάδα του Ρεθύμνου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς στο 48΄ κατάφερε να προηγηθεί με 0-1, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Σταθόπουλος. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πάρουν αέρα δύο τερμάτων στο σκορ, αυτή τη φορά με τον Πέτρου που με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου, όντας πλέον με δύο γκολ πίσω στο σκορ ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ που θα το έβαζε και πάλι στο ματς, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους μέχρι το τέλος…

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (68′ Βασιλούδης), Κοντοχρήστος, Ευαγγέλου, Κύργιας, Μπουλούλης, Χατζιδήμπας (46′ Ρώσση), Σαντάνα, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Μαρουκάκης (68′ Μάλτσι).

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Τσάβος, Πολυχρόνης, Εμπόι, Τριάντε, Νοικοκυράκης, Πέτρου (75′ Σουμπασάκης), Σταθόπουλος (68′ Nταρζίσιο).

3ος χρόνος για «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» – Όλες οι παραστάσεις και οι ημερομηνίες!

Η ομάδα της Web-Net παίρνει την πρώτη θέση ανάμεσα σε δεκάδες εταιρείες digital marketing!