in

Νικήτρια στο ντέρμπι η Καλλιθέα

Νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ιωνικό ήταν η Athens Kallithea για τον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

Η ομάδα του Βοσνιάδη ήταν καλύτερη από τους Νικαιώτες, σε ένα παιχνίδι με αρκετές σκληρές μονομαχίες αλλά και φάσεις. Το γκολ που χάρισε τη μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Τσιντώνης με κεφαλιά, έπειτα από ωραία ενέργεια του Κυνηγόπουλου, η άμυνα του Ιωνικού αδράνησε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής νίκησε από κοντά τον Χριστοδούλη. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 55′ όμως το δυνατό σουτ του Ντε Βινσέντι μέσα από την περιοχή σταμάτησε στην δοκό της εστίας με τη βοήθεια του Κότσαρη. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την Athens Kallithea να μειώνει στο -2 από την πρώτη θέση.

Ιωνικός: Χριστοδούλης, Τασουλής, Κάνκολα, Οικονομίδης (80′ Ιγκλέσιας), Ντάουντα (80′ Ζοάο Σίλβα), Λινάρδος (46′ Ντε Βινσέντι), Σόουζα, Τζανακάκης (89′ Δρίτσας), Γκαρντάφσκι (59′ Γιακουμάκης), Ζάχαβι, Σαλαζάρ.

Athens Kallithea: Κότσαρης, Μεχίας, Μαρόττα, Μανθάτης, Μπουλούλης, Ματίγια, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης (71′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους (90+1′ Ποζατζίδης), Κυνηγόπουλος (59′ Σίλβα), Λουκίνας (90+1′ Βλάχος).

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
allaboutaris.gr

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Καλλιθέα ο οποίος διακινούσε παράνομα τσιγάρα και φαρμακευτικά σκευάσματα

Καλλιθέα: Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού – Μηχανή συγκρούστηκε με ταξί – Νεκρός ο δικυκλιστής