in

Τριάρα η Athens Kallithea που παραμένει στο κυνήγι της Κηφισιάς

Με δύο γκολ πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα, η Athens Kallithea ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟ Ρουφ με 3-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ ο Ναμπί με σουτ, ενώ στο 6′ ο Ντεμέτριους σημείωσε το 2-0, σε ένα κακό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων το οποίο και πλήρωσαν.

Ο ΠΑΟ Ρουφ πάντως δεν πέταξε λευκή πετσέτα. Μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ευκαιρίες να σκοράρει με πιο χαρακτηριστικές αυτές του Ζούνη στο 29′ και στο 41′, ενώ ενδιάμεσα ακυρώθηκε γκολ του Ντεμέτριους για οφσάιντ του Κυνηγόπουλου στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟ Ρουφ συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να μειώσει στο 72′ με τον Δαλαμήτρα, όμως δεν μπόρεσε να βρει κι άλλο τέρμα ώστε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Έτσι η ομάδα της Καλλιθέας έφτασε στο 3-1 με τον Κυνηγόπουλο στο 86′ και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από την ισοπαλία στο Αιγάλεω την περασμένη αγωνιστική.

Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Ματίγια, Κύργιας (46′ Κολτσίδας), Ναμπί, Λουκίνας (70′ Μάλτσι), Κυνηγόπουλος, Ουές (89′ Ρέντζας), Μπάμπης, Καινούργιος (46′ Περέιρα), Βλάχος, Ντεμέτριους (70′ Μουνιέ).

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Μέρκιουρι, Δαλαμήτρας, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος (89′ Ζμπώκος), Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Τσαρκάνι (72′ Κυριαζής), Βενάρδος, Δούμας (89′ Καμύ), Ζούνης (46′ Τσιάβος).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Στα χέρια της Άμεσης Δράσης ανήλικος με χασίς στην Καλλιθέα

Τρόμος με 11χρονο ΑμεΑ στην Καλλιθέα που ακροβατεί στο περβάζι τρίτου ορόφου