in

Γιάννης Εμιρζάς: «Ο Δημοκρατικός κατήφορος της Διοίκησης Κάρναβου δεν έχει τέλος»

[dropcap]T[/dropcap]ώρα, όλα στο φως – Τι έχει να κρύψει;

Πολλές φορές έχουμε επισημάνει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου τον αυταρχικό, αντιδημοκρατικό τρόπο που λειτουργεί η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας με την πλήρη καθοδήγηση του κ.Κάρναβου. Σήμερα έρχεται να προστεθεί στον ολισθηρό δρόμο της αντιδημοκρατικότητας και ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει τα ανωτέρω και ειδικότερα:

Εδώ και ένα εξάμηνο οι επιθεωρητές – ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Π.Α.Α. «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» για την μέχρι τώρα λειτουργία του. Ο έλεγχος τελείωσε και το πόρισμα παραδόθηκε στη Διοίκηση. Τι λοιπόν πιο φυσιολογικό και Δημοκρατικό η Διοίκηση, ως όφειλε, να παραδώσει το πόρισμα σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους. Δυστυχώς, η Διοίκηση αρνείται μέχρι σήμερα να ενημερώσει την αντιπολίτευση ακόμη και όταν η παράταξη στην οποία συμμετέχω, το ζήτησε εγγράφως.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Η Διοίκηση του Δήμου είναι υποχρεωμένη εκ του Νόμου να ενημερώσει για τα ευρήματα του πορίσματος, το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων και φυσικά τους πολίτες. Επίσης ο κ. Κάρναβος πρέπει να καταλάβει ότι λειτουργεί σε Δημοκρατικό σύστημα που σέβεται τους Δημοκρατικούς κανόνες-λογοδοτεί και ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι σε περιβάλλον που λειτουργούν κατά το δοκούν.

Σχετικά με το πόρισμα κάποια ερωτήματα:

1. Πιστεύει έστω και ένας πολίτης ότι εάν το πόρισμα ήταν θετικό για την Διοίκηση δεν θα το είχε κάνει γνωστό μέσω των δημοσιογραφικών εξαπτέρυγων;

2. Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι διαπιστώθηκαν «σημεία και τέρατα» από παρανομίες στη λειτουργία του «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»;

3. Αληθεύουν οι πληροφορίες για βαριές χρηματικές ποινές που έχουν επιβληθεί;

4. Αληθεύουν οι πληροφορίες για κατατμήσεις έργων, απευθείας αναθέσεις, πληρωμές χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά π.χ. καταστάσεις πληρωμής απασχολούμενων κ.ά.;

5. Αληθεύουν οι πληροφορίες για παράνομες καταβολές επιδόματος σε θέσεις ευθύνης;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που η Διοίκηση καλείται να απαντήσει δίνοντας τώρα στη Δημοσιότητα το πόρισμα των Ελεγκτών – Επιθεωρητών.

Εάν αυτό δεν γίνει είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα και τότε θα αναγκαστεί να μας δώσει το ΠΟΡΙΣΜΑ.

Να τονίσω εδώ ότι το Νομικό πρόσωπο είχε συστήσει Εκτελεστική Επιτροπή από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παράνομα ,για 3 χρόνια, και μετά από αναφορά μας η Αποκεντρωμένη Διοίκηση την έκρινε παράνομη. Εάν λειτουργούσε Δημοκρατικά το Διοικητικό Συμβούλιο θα είχαμε αποφύγει όλα αυτά που καταμαρτυρούν σήμερα οι επιθεωρητές με το πόρισμά τους.

Η καθεστωτική αντίληψη δεν θα περάσει.
Όλα στο φως, διαφάνεια παντού.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Καταγγελία για τον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας από μητέρα παιδιού με αυτισμό

Οριστικό: Η Καλλιθέα παραμένει στη Football Legue