in

Δεν συγκροτήθηκε πάλι η Ε.Δ. του Δήμου, στα άκρα η κόντρα Κάρναβου-Καστάνη

[dropcap]A[/dropcap]νοικτές διαστάσεις προσλαμβάνει πλέον η κόντρα του δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο της πόλης Γιώργο Καστάνη.

Οι δύο άνδρες συνεχίζουν σχεδόν καθημερινά την κόντρα τους, εκτοξεύοντας δημόσια απειλές για αλληλομηνύσεις!

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Dimotika”]

Ο δήμαρχος δε, θυσίασε ακόμα και τη συγκρότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, μόνο και μόνο για να μη δεχτεί τη συμμετοχή σε αυτήν του συλλόγου «Ιλισσός», στον οποίο πρόεδρος είναι ο κ. Καστάνης.

Έγκαιρα το KallitheaCity σας είχε ενημερώσει για τη διαφαινόμενη εξέλιξη, η οποία επιβεβαιώθηκε κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας η εισήγηση της διοίκησης Κάρναβου δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 27 (σε σύνολο 41) για να συγκροτηθεί η Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του επίμαχου θέματος ο κ. Κάρναβος τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του κ. Καστάνη για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» στο θέμα της αντιμετώπισης από πλευράς Δήμου της πετρελαιοκηλίδας του Σαρωνικού, για να λάβει την εξής απάντηση –μέσω facebook- από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε το εξώδικο του Δήμου Καλλιθέας το οποίο θα απαντηθεί δεόντως ανάλογα με το περιεχόμενο του και το ύφος του σε συνάρτηση με τη χθεσινή φρασεολογία του κ Κάρναβου 25/9/17 στο δημοτικό συμβούλιο.

Μέχρι τότε όμως θα θέλαμε να μάθουμε το όνομα του δημοσίου λειτουργού που γνωμάτευσε χωρίς δειγματοληψια για την ποιότητα του θαλάσσιου νερού, επομένως ζητάμε τη δημοσίευση του “χαρτιού” που επικαλείται ο Δήμαρχος Καλλιθέας γιατί εμείς ένα τέτοιο “χαρτί” το ζητάμε εδώ και ένα χρόνο και μάλιστα από την αρμόδια υπηρεσία, σε συνέχεια του τελευταίου το οποίο γνωμάτευσε ότι υπάρχει ρύπανση στη Μαρίνα, πριν καν δεχτούμε τις συνέπειες της πετρελαιοκηλιδας και επέβαλε πρόστιμα στο Δήμο.

Την ίδια ώρα που παραδέχεται ότι υπάρχει ρύπανση στο Σαρωνικό, υποστηρίζει ότι το θαλάσσιο νερό του Ναυταθλητικου Κέντρου είναι καθαρό!!!

Δεν είναι δυνατόν οι ναυταθλητικοί κλπ φορείς της πόλης να μεταναστεύσουν. Αυτό που ζητήσαμε είναι να γίνει δειγματοληψια και να προβούν ανάλογα με τα αποτελέσματα της σε καθαρισμό.

Για την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων έχουμε έννομο συμφέρον γιατί αυτά προβλέπονται στο καταστατικό μας και θα συνεχίσουμε φυσικά χωρίς την έγκριση κανενός τρίτου να ασχολούμεθα με το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Αυτός από τη μεριά του μπορεί να συνεχίσει τις βεβαιωμένες παραβάσεις όπως τη φιλοξενία πλοίων στη Ναυταθλητικη Μαρίνα όσο του το επιτρέπουν οι υψηλές γνωριμίες του.

Η δικαιολογία που βρήκε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και η αποτυχία του για ΤΡΙΤΗ φορά να πάρει την έγκριση του δημοτικού Συμβουλίου για την εξαίρεση μας από την επιτροπή διαβούλευσης δικαιώνει τους αγώνες μας. Ευχαριστούμε το δημοτικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη του. Συνεχίζουμε».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΝ

Νέα τουρκική πρόκληση: Απαγόρευσε στα ιστιοπλοϊκά να ταξιδεύουν στην Ελλάδα