in

Νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κάρναβου η Άννα Παπαρούπα

Στον συνδυασμό του καλωσόρισε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος την εξαίρετη νέα επιστήμονα Άννα Παπαρούπα. Η Αννα Παπαρούπα είναι κόρη του πολύ γνωστού Καλλιθεάτη γιατρού Θανάση Παπαρούπα, με πολύ σημαντική παρουσία στην πόλη μας ως επιστήμονας και ως Δημοτικός Σύμβουλος. 

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”dimotika”]

Δημήτρης Κάρναβος: «Η προσπάθεια ανανέωσης συνεχίζεται με νέους και αξιόλογους Καλλιθεάτες»!

Η κα.Παπαρούπα γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1980 στην Καλλιθέα, όπου μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει έως σήμερα. Κόρη του Θανάση και της Μαρίας Παπαρούπα, παντρεμένη από το Σεπτέμβρη του 2018 με τον Δημήτρη Τσίγκα. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Φύλλο και νέα εργασιακά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα στην κοινωνία της πληροφορίας»

Εργάζεται στον ΟΑΕΔ από το 2006. Έχοντας υπηρετήσει σε πολλά διαφορετικά πόστα και περιοχές έχει αποκομίσει πλούσια εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, στη διαχείριση προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας, στη διοργάνωση εκδηλώσεων για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, την εργασιακή επανένταξη, και άλλα.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ. Έχει επίσης έντονη συνδικαλιστική δράση ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια. Σήμερα, ανήκει στα εκλεγμένα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.

Δήλωση της κας Άννας Παπαρούπα για την υποψηφιότητα της:

«Η Καλλιθέα, η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είναι πάντα για μένα το κύριο σημείο αναφοράς μου. Ένας τόπος γεμάτος αναμνήσεις, όνειρα κι αγαπημένους ανθρώπους. Είναι ο τόπος που πρόσφατα επέλεξα να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια.

Τα τελευταία χρόνια, εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης τα κοινωνικά ζητήματα αυξάνονται. Η σημερινή διοίκηση του Δήμου έχει δείξει σημαντικό έργο στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής. Αξιοποιώντας την επιστημονική, επαγγελματική και συνδικαλιστική μου εμπειρία θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Δήμο μας και στους συνανθρώπους μου. Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στον κρίσιμο αυτό ρόλο και γι αυτό ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές, θέτοντας υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου μας Δημήτρη Κάρναβου. Γιατί μας αξίζει μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη που συνεχίζει να ονειρεύεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Έπεφταν μαχαιριές δίπλα του και εκείνος σκεφτόταν πως θα σώσει την μπύρα (vid)

Γ’ Εθνική – Αφιέρωμα: «Καλλιθέα είμαστε, στόχος η επιστροφή!»