in

Ελάτε, ψηφίστε, τελειώσατε!

[dropcap]M[/dropcap]ια από τις πιο σύντομες συνεδριάσεις στη σύγχρονη ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, έγινε χθες (Δευτέρα) το βράδυ. Διήρκεσε λιγότερο από 10 λεπτά της ώρας!

Ένα και μοναδικό ήταν το θέμα της συνεδρίασης, για το οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι, ενημερώθηκαν μόλις 8 ώρες νωρίτερα. Όπως έγινε γνωστό το κατεπείγον της έκτακτης συνεδρίασης είχε να κάνει με το γεγονός ότι έπρεπε άμεσα να κατατεθεί το αίτημα προγραμματισμού πρόσληψης ενός (1) επιπλέον ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών σε συμπλήρωση των 140 ήδη εγκεκριμένων με προηγούμενη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Το KallitheaCity πληροφορήθηκε ότι την επισήμανση γι’ αυτή τη δυνατότητα της επιπλέον πρόσληψης, έκανε προς τη διοίκηση του Δήμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων, ο οποίος είχε παρόντα στη συνεδρίαση τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Η πρόταση της διοίκησης ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρέπει να τονιστεί, τέλος, ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζαν αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας καθώς και μία ολόκληρη παράταξη της μειοψηφίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μετρημένοι στα δάχτυλα οι σύλλογοι της Καλλιθέας που πήραν μέρος στη διαβούλευση

Survivor 2018: Ετοιμάζουν «βόμβα» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!