in

Καλλιθέα: Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής με Betadine!

[dropcap]A[/dropcap]γνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο του δήμου της Καλλιθέας όπου φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές και κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής.

Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διαδικασία αλλαγής βάρδιας στη φύλαξη του χώρου, 4 άτομα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν το κτίριο, όπου φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές και κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ζήτησαν μάλιστα από τον φύλακα να μην εμπλακεί, λέγοντας του ότι δε θα τον πειράξουν. Στη συνέχεια, περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με Betadine και αποχώρησαν.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, τα οποία είχαν παραληφθεί από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας μόλις το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Πλέον, η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών καθώς χωρίς ψηφοδέλτια δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, με την προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων να λήγει σήμερα το μεσημέρι.

φωτογραφίες από kallitheaonline.gr

Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε νεαρή κοπέλα στην Καλλιθέα (vid)

Ομιλία του Λάζαρου Λασκαρίδη στην πλατεία Δαβάκη