in

«Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση 2020» – Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές έγγραφες

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας

Το πρόγραμμα «Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση» υλοποιείται εδώ και 15 χρόνια με στόχο την ποιοτική, δημιουργική και ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ενώ παράλληλα στηρίζει τους εργαζόμενους γονείς προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της φύλαξης των παιδιών τις πρωινές ώρες. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν εξαιτίας του COVID-19, η πραγματοποίηση τέτοιων προγραμμάτων διέπεται από τις ίδιες αρχές ασφαλούς άσκησης σε αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες θα επικαιροποιούνται από τους υπευθύνους υλοποίησης με βάση την πορεία της επιδημίας στη χώρα, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από την εκάστοτε ισχύουσα έκδοση οδηγιών «Αθλητισμός & COVID19» της ΓΓΑ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 29 Ιουνίου

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά

Κατεβάζετε την αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο kallithea.gr, τη συμπληρώνετε και τη και στέλνετε σκαναρισμένη μαζί με όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής, στο email: kallitheacamp@gmail.com. Για κάθε παιδί υποβάλετε ξεχωριστή αίτηση. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα χαρακτηρίζονται άκυρες.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Εφόσον η αίτηση είναι πλήρης, θα παραλάβετε απαντητικό e-mail με το παραπεμπτικό πληρωμής στην τράπεζα. Κατόπιν απαντώντας στο ίδιο email, στέλνετε το αποδεικτικό πληρωμής για να εκδοθεί η κάρτα εισόδου του παιδιού. Την κάρτα εισόδου πρέπει να παραλάβετε από το Δημοτικό Γυμναστήριο Ελ. Βενιζέλου 241 και να την έχετε μαζί σας κάθε φορά, για την είσοδο του παιδιού στο πρόγραμμα.

Συνημμένα:

  1. Φυλλάδιο με Οδηγίες – Όρους Συμμετοχής
  2. Αίτηση συμμετοχής παιδιού (Αιτήσεις από 29 Ιουνίου)
  3. Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου (προσκομίζεται κατά την πρώτη προσέλευση του παιδιού)

Καθάρισε για άλλη μια φορά τις γειτονιές από τα παρατημένα οχήματα ο Δήμος Καλλιθέας

«Ελληνικό καλοκαίρι: Όλος ο κόσμος το ονειρεύεται, εμείς το έχουμε», μας υπενθυμίζει το νέο σποτάκι (vid)