in

Καθάρισε για άλλη μια φορά τις γειτονιές από τα παρατημένα οχήματα ο Δήμος Καλλιθέας

Ήδη από τον Φεβρουάριο όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δεκάδες παρατημένα στη μοίρα τους οχήματα έχουν περισυλλεγεί και απομακρυνθεί

Στη συγκομιδή οχημάτων τα όποια έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από τους ιδιοκτήτες τους στις γειτονίες της Καλλιθέας και φυσικά αποτελούν σήμερα “οικολογικές και υγειονομικές βόμβες”, λόγω των κινδύνων που εγκυμονούν για το περιβάλλον και τους πολίτες, προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμος Καλλιθέας απελευθερώνοντας παράλληλα ζωτικές θέσεις στάθμευσης.

Μαζί κάνουμε την πόλη μας πιο καθαρή

Ήδη από τον Φεβρουάριο όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δεκάδες παρατημένα στη μοίρα τους οχήματα έχουν περισυλλεγεί και απομακρυνθεί, συγκεκριμένα 60 δίκυκλα και πάνω από 90 αυτοκίνητα, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί και στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο και πέρσι είχαν εντοπιστεί και απομακρυνθεί εκατοντάδες παρατημένα οχήματα. Όταν ειδοποιείται ο δήμος από κάποιον δημότη για κάποιο αφημένο όχημα ή το εντοπίζει η αρμόδια υπηρεσία, αυτό καταγράφεται στη συνέχεια υπηρεσία κολλά πάνω τους ένα ειδοποιητήριο με το οποίο ζητείται από τους ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν εντός διαστήματος 45 ημερών εάν αυτό δεν γίνει εντός προθεσμίας το όχημα απομακρύνεται.

Για εγκαταλελειμμένα οχήματα επικοινωνείτε στο 210 94 17000, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η λίστα με τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποστέλλεται μάλιστα και στην Αστυνομία, ώστε να εντοπιστούν οι κάτοχοί τους, αλλά και να διαπιστωθεί το εάν πρόκειται για κάποιο κλεμμένο όχημα που στη συνέχεια το παράτησαν σε κάποιο σημείο της πόλης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πώς ο καφές μπορεί να γίνει ακόμα πιο υγιεινός

«Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση 2020» – Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές έγγραφες