in

Ανεξαρτητοποιήθηκε Ιωάννα Ευτυχιάδου, η πρώτη επιλαχούσα στον συνδυασμό του Λάζαρου Λασκαρίδη – Τι δήλωσε η ίδια

Η Βούλα Κοσμίδου επιστήθια φίλη του Λάζαρου Λασκαρίδη και δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του, με δελτίο τύπου, μας ενημερώνει πως ως πρώτη επιλαχούσα την θέση του θανόντα Λάζαρου Λασκαρίδη παίρνει η Ιωάννα Ευτυχιάδου. Και συμπλήρωσε πως για λόγους ευθιξίας η κα. Ευτυχιάδου θα παρέδιδε τη θέση της στον επόμενο επιλαχόντα καθώς ήδη από την επομένη των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών είχε αποστασιοποιηθεί από το συνδυασμό μην μετέχοντας σε καμία εκδήλωση ή έστω σε συνάντηση των μελών της.

Η τοποθέτηση της κας Κοσμίδου:

«Βάσει κανονισμού, τη θέση του με τραγικό τρόπο πρόωρα θανόντα επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αείμνηστου Λάζαρου Λασκαρίδη, κατέλαβε, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας της Τρίτης 16 Μαΐου 2023, η πρώτη επιλαχούσα του Συνδυασμού μας, Κυρία Ιωάννα Ευτυχιάδου.

Γνωρίζουμε στους συνδημότες μας, ότι η Κυρία Ευτυχιάδου, ήδη από την επομένη των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών του 2019, είχε αποστασιοποιηθεί από το Συνδυασμό μας, μην μετέχοντας σε καμία εκδήλωση ή έστω σε συνάντηση των μελών της.

Αναμέναμε και ελπίζαμε επομένως, ότι τουλάχιστον για λόγους ευθιξίας, θα παρέδιδε τη θέση της στον επόμενο επιλαχόντα του Συνδυασμό μας.

Αντ’ αυτού, η ίδια με γραπτή της δήλωση που παρέδωσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, ανακοίνωσε προς το Σώμα την ανεξαρτητοποίησή της. Μετά την καθόλα σεβαστή απόφασή της αυτή, το μόνο που της ευχόμαστε, είναι καλή συνέχεια στη νέα της πορεία ως Δημοτικής Συμβούλου».

Αναλυτικά η δήλωση της κας Ευτυχιάδου:

«Έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας, αποδέχτηκα την Παρασκευή τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, όπως αυτή προέκυψε μετά τη τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωσα την ανεξαρτητοποίησή μου – αναμενόμενη για όσους παρακολουθούν τα δρώμενα της πόλης μας- και στο άρθρο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη τοποθέτησή μου.

Για όσους φίλους δεν το γνωρίζουν, ήμουν η πρώτη επιλαχούσα στην παράταξη του εκλιπόντος επικεφαλής “Τώρα Καλλιθέα- Λάζαρος Λασκαριδης” (η δεύτερη σε ψήφους), στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2019.

Οι επόμενες έχουν οριστεί για τον Οκτώβριο 2023, ο χρόνος δεν είναι πολύς, όμως με το ήθος, τη διαύγεια και την όρεξη που γνωρίζετε ότι έχω, θα δουλέψω όπως εγώ ξέρω να δουλεύω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κοινό καλό».

Η «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» στο Δήμο Καλλιθέας για την Επέτειο από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Τα ποσοστά Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στο 99,70% της ενσωμάτωσης